Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

VSlide – Video Slideshow Maker

Pokud hledáte nějaký vcelku jednoduchý nástroj, který by vám usnadnil tvorbu video prezentací, rozhodně byste se měli podívat na aplikaci VSlide – Video Slideshow Maker. Tato aplikace si hravě poradí s tvorbou zmiňovaných video prezentací, přičemž vám stačí pouze vybrat snímky a máte z části hotovo. Pomocí tohoto nástroje ale samozřejmě můžete upravit řadu prvků na jednotlivých snímcích a dostat je tak do jejich nejlepší podoby.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

iReview Pro

Jestliže zpracováváte video prezentace, nebo natáčíte různá videa či tutorialy, možná by se vám mohla hodit aplikace iReview Pro. Tento nástroj vám totiž umožní nahrávat z FaceTime kamery, přičemž se vám na displeji objeví perfektní čtecí zařízení. Díky tomu můžete natočit dané video rovnou na první pokus a nestane se vám, že byste se například zasekli.

  • Původní cena: 249 Kč (25 Kč)

Resume Builder by Nobody

Kvalitní životopis je základní kámen každého dobrého zaměstnání a mnohokrát dokáže rozhodnout nad vaší budoucností. Tento fakt by nikdo neměl brát na lehkou váhu a s tvorbou životopisu si dát záležet. Aplikace Resume Builder by Nobody vám nabídne více než 20 perfektních šablon, které vám už jen stačí vyplnit a máte hotovo.

  • Původní cena: 749 Kč (379 Kč)

Paintstorm Studio

Zakoupením aplikace Paintstorm Studio získáte perfektní aplikaci, kterou ocení především všichni vyznavači digitálního kreslení. V této aplikaci si totiž můžete doslova hrát s různými štětci a doslova upustit uzdu vlastní fantazie. Samozřejmostí také je, že si Paintstorm Studio rozumí s vrstvami a nabízí řadu dalších výhod.

  • Původní cena: 499 Kč (379 Kč)

SnipNotes – Clever Notebook

Jak již samotný název napovídá, aplikace SnipNotes – Clever Notebook funguje jako váš osobní sešit. Díky tomu tento nástroj slouží pro perfektní zapisování těch nejrůznějších poznámek, což může přijít vhod především studentům. Aplikace si navíc perfektně rozumí se schránkou, díky čemuž můžete v rychlosti kopírovat obsah do poznámek a nabízí perfektní synchronizaci i s mobilní aplikací.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

Abandon Ship

Máte rádi poctivou strategii, námořní bitvy, nemilosrdné moře a piráty? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, ano, ano a ano, pak je tady hra Abandon Ship doslova přímo pro vás.  V této hře se totiž stanete kapitánem vaší vlastní lodi a utkáte se na moři s řadou nepřátel. V každé situaci ale budete muset volit správnou taktiku, protože mrtvý kapitán je již k ničemu a nic mu život nevrátí.

  • Původní cena: 22,99 € (18,39 €)

Celeste

V klasické plošinovce Celeste se vžijete do role hlavní hrdinky jménem Madeline, která bojuje s vlastními démony na její dobrodružné cestě. Čeká na vás ale spousta nebezpečí a vy si tak budete muset dávat pozor na každém kroku. Za zmínku ale stojí poměrně jednoduché ovládání, které vás ihned dostane do děje.

  • Původní cena: 19,99 € (15,99 €)

Dnes nejčtenější

.