Zavřít reklamu

Přijde vám, že reproduktory vašeho Macu hrají každý jinak? Popřípadě jste k vašemu Macu či MacBooku připojili externí reproduktory a přijde vám, že levý je hlasitější, než ten pravý (popřípadě naopak)? Pokud jste si na alespoň jednu z předchozích otázek odpověděli kladně, tak jste tady naprosto správně. Některé programy pro úpravu zvuku vám mohou rozladit jeho nastavení, čímž se může jednoduše stát, že jeden z reproduktorů může hrát jinak, než ten druhý. Pokud chcete zjistit, tak můžete tento problém opravit, anebo jak můžete změnit vyvážení zvuku, tak dočtěte tento článek až do konce.

Jak v macOS upravit vyvážení zvuku

Pokud chcete na vašem Macu či MacBooku upravit vyvážení zvuku, jelikož jste zjistili, že jeden z reproduktorů hraje jinak, než ten druhý, tak prvně v levém horním rohu obrazovky klepněte na ikonu . Jakmile tak učiníte, tak z rozbalovacího menu, které se zobrazí, vyberte možnost Předvolby systému… V novém okně, které se zobrazí, poté stačí mezi všemi předvolbami najít sekci Zvuk, na kterou klepněte. Jakmile tak učiníte, tak se v horním menu přesuňte do záložky s názvem Výstup. Zde už stačí ve spodní části okna lokalizovat posuvník Vyvážení. Ten už si stačí nastavit podle vlastních preferencí.

V případě, že chcete Vyvážení nastavit do výchozího nastavení, tak posuvník posuňte přesně doprostřed. Pokud však posuvník Vyvážení přesunete doleva, bude veškerý zvuk přenášen na levý reproduktor (a samozřejmě naopak). Pokud vám u některých reproduktorů například přijde, že levý reproduktor hraje hlasitěji, než ten pravý, tak stačí, abyste posuvník posunuli o kousek směrem doprava.

Dnes nejčtenější

.