Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Salaty

Jestliže se považujete za věřícího člověka, pravděpodobně se čas od času oddáváte nějakým modlitbám. S tímto vám dokáže pomoci aplikace Salaty, která za pomoci grafu vypočítává čas, který vám například do pravidelného modlení schází. Takto si budete moci skvěle rozvrhnout vaši práci a následně se můžete vrhnout na modlení.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Illustration Graphic Studio

Aplikace Illustration Graphic Studio by se v jednoduchosti dala nazvat digitálním skicářem budoucnosti. Jedná se totiž o velice spolehlivý, chytrý, pohodlný a intuitivní nástroj, který umožní především návrhářům a designérům hravě ilustrovat jejich práci. Vaše výtvory navíc můžete exportovat ve formátu SVG nebo CAD a samozřejmě nechybí podpora vrstev a dalších funkcí.

  • Původní cena: 749 Kč (649 Kč)

Readit News: App for Reddit

Pokud častokrát procházíte diskuzní fóra na serveru Reddit, pravděpodobně jste se nejednou setkali se situací, kdy vám web tak úplně nefungoval. Tento problém dokáže částečně řešit aplikace Readit News: App for Reddit. Jedná se totiž o klienta, pomocí kterého si můžete Reddit pohodlně procházet a minimalizovat tak veškeré chyby.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

StatsWidget Plus

Stažením aplikace StatsWidget Plus si zpřístupníte perfektní widget, který vás udrží v obraze o aktuálním stavu vašeho Macu. Tento widget totiž ukazuje využití procesoru, operační paměti, vytížení disku a aktivitu sítě. Díky tomu se můžete kdykoliv podívat do notifikačního centra a zjistit, jak si váš jablečný počítač aktuálně vede.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

CHUCHEL

Hra CHUCHEL je vtipná adventura od českého studia Amanita Design, ve které budete pouze klikat. Čeká na vás ale spousta fórů a legrace. Musíte totiž pomoci Chuchlovi dopadnout záhadného padoucha a získat zpět jeho milovanou třešeň. Oficiální popis hry dokonce varuje, že na vás čeká spousta zábavy ve formě skečů, kvůli kterým si častokrát až poprskáte monitor.

  • Původní cena: 9,99 € (3,99 €)

The Long Dark

Ve hře The Long Dark se zhostíte role samotného badatele, který aktuálně bojuje s nemilosrdnou severskou divočinou. Ocitnete se totiž ve vaší chatě, odkud slyšíte vlčí vytí, urputný vítr a ve svém batohu se zásobami nemáte téměř nic. Jak dlouho dokážete přežít a co všechno v otevřeném světě objevíte je jen na vás.

  • Původní cena: 24,99 € (9,99 €)

Cities: Skylines

Jestliže se řadíte mezi milovníky her, ve kterých je vaším hlavním úkolem vybudovat město, pak už jste určitě slyšeli o Cities: Skylines. V této hře je totiž vaším úkolem se postarat o tvorbu perfektního města, ve kterém funguje vše, jak má. Nečekejte ale, že se jedná o něco snadného. Čeká na vás spousta nástrah, které rozhodně nebude snadné překonat.

  • Původní cena: 27,99 € (5,59 €)

Dnes nejčtenější

.