Zavřít reklamu

Pokud jste příznivci sluchátek z dílny Beats, zbystřete. Tato společnost totiž chystá podle velkého množství úniků nový model s názvem Powerbeats4, který v její stávající nabídce nahradí starší Powerbeats3. Přesný termín představení sice zatím známý není, jejich design a technické specifikace již ano. Před malou chvílí se totiž dostalo na světlo světa jak oficiální video, tak i propagační snímky, které sluchátka detailně odhalují. 

Jak můžete na uniklém videu, které jako první zveřejnil portál 9to5mac, vidět, Powerbeats4 jsou designově velmi podobné modelu Powerbeats Pro. Díky jejich mírně pozměněnému tvaru mají dle slov výrobce lépe sedět v uchu a svým uživatelům tak nabízet lepší komfort. Co se týče výdrže baterie, ta by se měla podle zdrojů portálu WinFuture, který zase přinesl produktové fotky, dostat na úctyhodných 15 hodin.

Novinka je osazena čipem H1, který umožňuje mimo jiné aktivaci chytré asistentky Siri pouhým hlasovým pokynem Hey Siri. Na každém sluchátka naleznete u loga Beats tlačítko pro spuštění přehrávání, pozastavení a popřípadě přetočení skladby. Dále je přes něj možné i aktivovat Siri a to konkrétně jeho dlouhým podržením. Díky integraci tlačítka přímo do sluchátek tak mohl Apple dát sbohem ovladači na propojovacím kabelu, kterým se chlubí Powerbeats3. 

Powerbeats4

Nabíjení sluchátek bude probíhat přes Lightning, které budou uživatelé vsouvat opět přímo do jednoho ze sluchátek. Port bude umístěn z jeho spodní strany, díky čemuž nebude kazit celkový design produktu a zároveň jej bude možné teoreticky využít i při poslechu hudby (pominete-li určitý nekomfort v podobě kabelu trčícího od ucha). Cena sluchátek nicméně zůstává i nadále tajemstvím. Jeho rozluštění však velmi pravděpodobně dorazí již velmi brzy. 

Dnes nejčtenější

.