Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

FOOD: diary

Pokud si rádi zaznamenáváte vaše všechny přijaté kalorie a chtěli byste nad nimi mít přehled i v nativní aplikaci Zdraví, poté byste měli rozhodně vyzkoušet FOOD: diary. Tato aplikace funguje tak, že si do ní značíte všechno jídlo, které jste v daný den snědli, navíc vám nabídne spoustu zdravých receptů, analýzu vašeho těla a zajistí přidání nutričních hodnot do zmiňované nativní aplikace.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

WatchApp – for Whatsapp

Jestliže pro komunikaci s rodinou a přáteli využíváte výhradně WhatsApp a řadíte se mezi vlastníky jablečných hodinek, poté rozhodně oceníte aplikace WatchApp – for Whatsapp. S tímto nástrojem vám jednoduše postačí naskenovat váš QR kód a můžete komunikovat i skrze hodinky.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Coloring Watch

Omalovánky jsou primárně určeny pro děti, které si na nich procvičí svou znalost barev. V poslední době se však ukazuje, že taková obyčejná činnost, jakou je vymalování omalovánek, dokáže značně ulevit od stresu a zrelaxovat vás. Přesně o tomto je aplikace Coloring Watch, která vám omalovánky přenese přímo na vaše zápěstí – do displeje Apple Watch.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Aplos for Twitter

Aplikace Aplos for Twitter je dokonalým klientem pro sociální síť Twitter, který má spoustu výhod oproti oficiálnímu řešení. S tímto klientem totiž můžete ovládat hned několik účtů najednou a hlavní výhoda tkví v tom, že samotné uživatelské prostředí je perfektně zpracované a především i rychlé.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Gunslugs

Máte v oblibě akční hry, které jsou plné chaosu, zbraní, střelby a nepřátel? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste měli vyzkoušet hru Gunslugs, která splní všechny zmiňované požadavky. Při hraní si dokonce budete moci vyzkoušet jetpack, tank, několik hrdinů a spoustu dalších.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Life Hacks – Tips & Tricks

Žijeme v moderní době, kdy musíme naši práci odvádět co možná nejrychleji a nejkvalitněji. S těmito úkony nám může pomoci několik vychytaných triků, které můžeme nalézt v aplikaci Life Hacks – Tips & Tricks. Vaše oblíbené lifehacky si navíc můžete uložit a následně se k nim rychleji vracet, díky čemuž je také můžete sdílet s přáteli a rodinou přímo z aplikace.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

JSBox – Learn to Code

V dnešní době se klade obrovský důraz na znalost programování. Zde není výjimkou ani samotný Apple, který podporuje mladé programátory všude po světě. Aplikace JSBox – Learn to Code je perfektním vstupním řešením, které vás naučí programovat v jazyku JavaScript, avšak je určeno již pro starší uživatele.

  • Původní cena: 199 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.