Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

1Contact Pro – Contact Manager

Jestliže hledáte spolehlivý nástroj, který vám značně zjednoduší správu nad vašimi kontakty, rozhodně byste měli vyzkoušet aplikaci 1Contact Pro – Contact Manager. Tato aplikace nabízí spoustu užitečných funkcí a například vám umožní zálohovat či obnovit všechny vaše kontakty skrze pár klepnutí.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Flashback Mobile

Ve hře Flashback Mobile se ocitnete v roce 2142, a to konkrétně v roli mladého vědce, který se z ničeho nic probudil na měsíci Titan. Něco však nehraje a vy nejste zcela jedinou osobou, která byla unesena. Ve hře se budete muset bránit před nebezpečím nového prostředí a především odhalit vaše únosce.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Alook Browser – 2x Speed

Pokud hledáte nějaké alternativní řešení za nativní aplikaci Safari, možná byste mohli ocenit internetový prohlížeč Alook Browser – 2x Speed. Tento prohlížeč si poradí se všemi nutnostmi dnešní doby a taktéž disponuje velice populárním tmavým režimem.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Voice Builder

Věnujete se zpěvu, nebo se jedná o vaší oblíbenou činnost, ve které byste se nejradši co možná nejlépe zlepšili? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste se měli podívat na aplikaci Voice Builder. Tato aplikace sklízí mezinárodní úspěch a je jediným komplexním řešením na trhu. S pomocí tohoto nástroje můžete značně zlepšit váš zpět, a to patřičným tréninkem.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Headphones Finder

Ocitli jste se již někdy v situaci, kdy jste nemohli najít vaše sluchátka či jiná Bluetooth zařízení? Přesně s tímto problémem si dokáže spolehlivě poradit aplikace Headphones Finder, která vás dokáže informovat o tom, zdali je zařízení vůbec v dosahu.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

OilSketch – Watercolor Effect

Jestliže se řadíte mezi fanoušky olejových maleb a rádi byste své fotografie převedli do takovéto podoby, rozhodně byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci OilSketch – Watercolor Effect. Snímky s tímto efektem jsou hotovy již do pěti vteřin a dokonce je skrze aplikaci můžete následně rovnou sdílet s vaší rodinou či přáteli.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Duck Warfare

Ve hře Duck Warfare bude váš cíl velice jednoduchý, avšak jeho provedení se bude postupně ztěžovat. Budete totiž muset bojovat za svůj domov, který byl obsazen cizími útočníky, s čímž vám spolehlivě pomůže jednotka elitních kačenek, které se jen tak něčeho nezaleknou. Zvládnete se patřičně vypořádat s vašimi nepřáteli?

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.