Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud nemáte v plánu strávit ho v baru, na horách, na návštěvách u příbuzných nebo na cestách, můžete si pustit nějaký zajímavý film. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Vítejte v džungli

Teambuilding může mít hodně podob. V případě tohoto snímku se skupinka nic netušících úředníků – účastníků teambuildingové akce, vedené bývalým mariňákem  Stormem Rotchildem (Jean-Claude van Damme) ocitá v zajetí opuštěného ostrova a celý teambuilding se nečekaně zvrtává. Přišel čas na to, aby Chris (Adam Brody) a jeho kolegové začali nelítostný boj (nejen) s okolní přírodou.

  • Angličtina, čeština
  • 39,- vypůjčení, 129,- zakoupení

Snímek Vítejte v džungli pořídíte zde.

Snowpiercer: Ledová archa

Planetu Zemi zachvátila druhá doba ledová. Světem už řadu let projíždí vlak, vezoucí několik tisíc přeživších jedinců, a na jeho konci se tísní utlačovaná „spodina“, které v kontaktu s tajemným stvořitelem nikdy nestavícího ledového expresu brání po zuby ozbrojená armáda. Na postapokalyptickém snímku Snowpiercer: Ledová archa se podílel mimo jiné také český výtvarník a scénograf Ondřej Nekvasil.

  • Angličtina, čeština
  • 39,- vypůjčení

Film Snowpiercer: Ledová archa pořídíte zde.

Exists

Znáte Bigfoota? A věříte na něj? Brian (Chris Osborn), jeho bratr Matt (Samuel Davis) a Mattova přítelkyně Dora (Dora Madison Burge) se spolu s dvojicí dalších přátel vydávají do hlubin divoké přírody jižního Texasu, kde si na strýčkově chatě chtějí užít divoký víkend. Brian má ale ještě další plány – zachytit na kameru záhadnou bytost, která jejich strýčka vyděsila natolik, že se na chatu již nevrací.

  • 39,- vypůjčení
  • Angličtina

Film Exists pořídíte zde.

Gladiátor

V oscarovém snímku Ridleyho Scotta ztvárňuje Russell Crowe římského generála Maxima, který opět dovedl své legie k dalšímu vítězství na bitevní poli. Nyní se chce ze všeho nejvíce vrátit zpět ke své rodině, umírající vládce Marcus Aurelius (Richard Harris) pro něj ale má ještě jeden úkol, a to velmi náročný. Do celého příběhu vstupuje žárlivý Commodus, který se rozhodne Maxima poslat na smrt.

  • 39,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina

Snímek Gladiator pořídíte zde.

Jaws

Dalším z oscarových filmů, které můžete tento týden pořídit na iTunes levněji, jsou kultovní Čelisti Stevena Spielberga. Obyvatelé malého přímořského rekreačního městečka Amity si žijí poklidným spokojeným životem až do dne prvního útoku velkého bílého žraloka. Zástupcům města se hrozící nebezpečí nepodaří utajit, a nakonec se rozehrává boj o to, komu se podaří hrozbu zastavit a nebezpečného žraloka zlikvidovat.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Snímek Čelisti pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.