Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Image Cleaner – Fix Duplicates

Při častějším importu obrázků do vašeho Macu se vám může stát, že některé soubory si nahrajete znovu. Z tohoto důvodu se vám na disku začínají vytvářet takzvané duplikáty, které vám zbytečně zabírají místo. Aplikace Image Cleaner – Fix Duplicates tyto soubory dokáže vyhledat a případně i odstranit.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Grim Legends: The Forsaken Bride (Full)

Ve hře Grim Legends: The Forsaken Bride (Full) se ocitnete v tajuplné zemi, která je plná magie, temných tajemství a spousta dalších. Vaším úkolem bude odhalit pravdu, kterou tyto země skrývají a odrazit útok nepřátelských nájezdníků, kteří neustále útočí na vaše vesnice.

  • Původní cena: 179 Kč (79 Kč)

Agent A: A puzzle in disguise

Ve hře Agent A: A puzzle in disguise se vžijete do role speciálního agenta, před kterým leží ne zrovna jednoduchý úkol. Někdo totiž začal útočit na agenty z vaší agentury. Vaším cílem tedy bude tohoto nepřátele odhalit a případně se jej zbavit. Ve hře na vás čeká spousta hádanek, jejíchž řešením se bude postupně odkrývat samotný příběh.

  • Původní cena: 249 Kč (49 Kč)

Workspaces

Jestliže jste projektovým manažerem, studentem, návrhářem nebo učitelem, určitě oceníte aplikaci Workspaces. Ta vám totiž značně usnadní vaši orientaci na jednotlivých projektech a vysvobodí vás ze sužujícího chaosu, který v těchto záležitostech může snadno nastat.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

iWriter Pro

Jestliže hledáte alternativu pro Pages, nebo levnější náhradu za Microsoft Word, vaše kroky by určitě měly směřovat k aplikaci iWriter Pro. Tento textový editor nabízí stejné možnosti a disponuje intuitivním uživatelským prostředím, což ocení všichni milovníci designu. Pokud si navíc zakoupíte i verzi pro iOS, budete moci ke všem vašich dokumentům přistupovat odkudkokoliv, jelikož jejich sdílení probíhá skrze váš iCloud účet.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Timer (insp. by Pomodoro Tech)

Jestliže hledáte nějakou spolehlivou aplikaci pro správu vašeho času, rozhodně byste se měli alespoň podívat na aplikaci Timer (insp. by Pomodoro Tech). Tato appka vám usnadní orientaci v čase a pomůže vám s bojem proti prokrastinaci.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Killer Queen Black

V klasické indie hře Killer Queen Black se doslova ponoříte přímo do akce, kde bude vaším cílem porazit vaše nepřátele a zvítězit. Utkávat se budete přímo v režimu pro více hráčů, a to v roli včel, které bojují za svůj úl. Hra navíc disponuje velmi blízkou komunitou, se kterou si užijete spoustu zábavy.

  • Původní cena: 16,79 € (8,39 €)

Dnes nejčtenější

.