Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Hyperforma

Ve hře Hyperforma budete doslova čelit budoucnosti. Celá civilizace se totiž již proměnila v prach a nechala za sebou prastarou síť, na kterou narazí anonymní dobrodruh. Vaším úkolem bude tuto síť prozkoumat a odhalit ta nejrůznější tajemství, která se za zmizelou civilizací skrývají.

Further: Get Things Done

Jestliže hledáte nějakou aplikaci, která by vám pomohla dodat vašemu životu určitý řád, rozhodně byste se přinejmenším měli podívat na Further: Get Things Done. S pomocí této aplikace budete mít perfektní přehled nad vašimi nadcházejícími událostmi a volným časem.

We ARGH Pirates

Ve hře We ARGH Pirates se doslova vžijete do pirátského prostředí, ve kterém budete ovládat kapitánku Rose a její posádku. Vaším úkolem bude prohledávat ta nejrůznější místa, na která narazíte na mapě, a na nich nacházet ty nejrůznější klenoty. Ve hře na vás navíc čeká několik hádanek, za jejíchž vyřešení se můžete těšit na příslušnou odměnu.

Chess Pro – Ultimate Edition

Pokud vás baví šachy, nebo byste se je rádi naučili, zbystřete. Aplikace Chess Pro – Ultimate Edition je totiž určena začátečníkům i přeborníkům a dokáže vás toho spoustu naučit. Hrát můžete přes síť, nebo můžete vyzvat svého kamaráda přímo na jednom zařízení.

Women Who Changed the World

V historii naší planety bychom našli hned několik žen, které stály při vskutku velkých věcech, avšak doposud se o nich tolik nemluví. Za tohle může především dřívější doba, kdy byly ženy značně diskriminovány. Skrze aplikaci Women Who Changed the World se na většinu těchto významných žen můžete podívat a zjistit, s čím ony právě pomohly našemu světu.

Zen Habits by Leo Babauta

Aplikace Zen Habits by Leo Babauta slibuje, že vám pomůže najít jakýsi klid v každodenním chaotickém životě. S pomocí této appky se totiž můžeme soustředit přímo na všechny důležité záležitosti, k čemuž nás aplikace Zen Habits přímo motivuje. Taktéž v ní naleznete několik inspirujících článků, které vám mohou pomoci se životním stylem, motivací, inspirací, rodinným životem a dalšími okolnostmi.

PropFun Pro – magic camera

Jak již samotný název napovídá, aplikace PropFun Pro – magic camera doslova promění vaše fotografie do kouzelné podoby. Tato appka totiž nabízí několik filtrů, kterými můžete zkrášlit například vaše kolegy či kamarády. Je libo dodat postavě křídla, nebo naopak rohy? Tak přesně tyto funkce aplikace nabízí.

Dnes nejčtenější

.