Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Super PhotoCut Pro

Aplikace Super PhotoCut Pro slouží pro jednoduché odstranění pozadí z vašich fotografií, především tedy ze svatebních snímků. Na rozdíl od konkurenčních programů aplikace dokáže tento problém řešit s maximální přesností a poradí si i s těmi nejkomplexnějšími objekty.

Původní cena: 999 Kč (699 Kč)

Desktop Lens

Jestliže hledáte nějakou spolehlivou aplikaci, která by vám na obrazovce dokázala fungovat jako lupa, rozhodně byste se měli podívat na program Desktop Lens. Pomocí této appky si totiž můžete přiblížit jakýkoliv prvek na obrazovce vašeho Macu, díky čemuž na vše uvidíte o poznání lépe.

Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

AppGraphics – App Icon and Screenshot Generator

Většina vývojářů v libovolné části samotného vývoje řeší problém, kterým je správná a co možná nejlepší ikonka pro jejich aplikaci. S tímto by vám mohla pomoci aplikace AppGraphics – App Icon and Screenshot Generator, která vám umožní zmiňovanou ikonku vytvořit. Aplikace nadále dokáže generovat i screenshoty z aplikace, které jsou pro publikaci na App Store povinné.

Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Don’t Starve

Pamatujete si na hru Don’t Starve, která ihned po svém vydání zažila ohromující úspěch? V této hře se vžijete do vědce jménem Wilson, kterou démon uvěznil v tajuplném a velice nebezpečném světě. Vaším úkolem bude patřičně prozkoumat prostředí a úspěšně se posléze vrátit domů. Hlavní cíl této hry se však tak lehce již nejeví, jelikož na vás na každém rohu bude číhat nebezpečí a vy budete mít co dělat, abyste vůbec dokázali přežít.

Původní cena: 8,19€ (2,04€)

PeakHour 4

Aplikace PeakHour 4 vám na Macu poskytne kompletní přehled o vašem připojení k internetu. Data z této aplikace jsou dokonce vizualizovaná, díky čemuž můžete perfektně vidět všechny informace, které jsou se zmiňovaným připojením spojeny. Mezi ty bychom mohli zařadit rychlost stahování a nahrávání, celkové využití sítě a spoustu dalších. Co určitě spousta z vás ocení je, že ke všem těmto výhodám, které aplikace PeakHour 4 nabízí, můžete přistupovat přímo z horního menu baru.

Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Earth 3D – World Atlas

Jak již název sám napovídá, zakoupením aplikace Earth 3D – World Atlas získáte interaktivní atlas naší planety, který vás naučí spoustu věcí o několika vybraných místech. V 3D modelu naší planety Země je totiž vykresleno několik významných míst, ke kterým je taktéž dodán příslušný a edukativní text.

Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Internet Security & Antivirus

Jestliže pro váš Mac hledáte nějaké řešení, které by vás dokázalo ochránit na internetu a případně nalézt ve vašem jablečném počítači nějaké viry, možná byste se měli podívat na aplikaci Internet Security & Antivirus. Tato aplikace dokáže chránit vaše soukromí na internetu, zamezit phisingu a případně nalézt zmiňované viry, mezi které můžeme zařadit trojské koně, malwary, adwary a další.

Původní cena: 679 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.