Zavřít reklamu

Black Friday se nevyhýbá ani obchodu iTunes. Ještě dříve, než nastane skutečný Black Friday, začala společnost Apple zlevňovat i některé filmy. V dnešním přehledu vám přinášíme seznam těch nejzajímavějších výhodných nabídek, v představování filmů, her i aplikací za zvýhodněnou cenu budeme na webu LsA pokračovat i nadále.

Hannibal (2001)

Kdo by neznal legendárního, geniálního, neblaze proslulého a svým způsobem okouzlujícího kanibala Hannibala Lectera? Od chvíle, kdy se Lecter poprvé setkal s agentkou Clarice Starling, uplynulo deset let. Doktor Lecter se skrývá v Evropě, jeho šestá oběť – Mason Verger – je ale jako zázrakem naživu a vypadá to, že přišel čas na vypořádání účtů.

 

Chicago (2003)

Roxie Hart je řadovou tanečnicí, která by pro slávu šla třeba i přes mrtvoly. Když se jednoho dne skutečně dopustí vraždy, dostane se za mříže, kde potkává kabaretní star Velmu Kelly. Velmi právník Flynn se ujímá i Roxiina případu a udělá z ní naprostou senzaci bulváru – jak bývá zvykem, rivalita a souboje obou žen na sebe nenechají dlouho čekat.

 

Zelená míle (1999)

Filmové adaptace kultovních románů Stephena Kinga jsou složitým oříškem, se kterým si ne každý filmař umí poradit. Zelená míle je však legendární záležitostí a pokladem kinematografie. Vychutnejte si dramatický příběh o zločinu a trestu, životě a smrti, morálních dilematech a rozdílech mezi obviněním a realitou.

 

Robocop (1987)

Děj snímku Robocop se odehrává v nepříliš vzdálené budoucnosti ve špinavém, zločinem prohnilém Detroitu. Ke slovu přichází policista – kyborg, neporazitelný Robocop, odolný vůči útokům a střelám. V ulicích Detroitu si Robocop rychle získává patřičný respekt, brzy se však ukáže, že má i svou lidskou stránku jejíž součástí jsou i četné bolestné vzpomínky.

 

Den patriotů (2013)

Rok 2013 se do dějin Bostonu zapsal kvůli bombovému útoku černým písmem. Právě o této události vypráví snímek Den Patriotů z roku 2013. Hrdina snímku, policejní seržant Tommy Saunders (Mark Wahlberg) se spojí s těmi, kteří útok přežili, a spolu se záchranáři a vyšetřovateli se snaží atentátníky vypátrat dříve, než stihnou znovu zaútočit.

 

Ovečka Shaun ve filmu

Ovečka Shaun není typickou ovečkou, která by farmáře poslouchala na slovo a udělala vše, co se jí řekne. Život na farmě ji nudí a touží byť jen po jednom jediném dni volna. Spolu s dalšími ovečkami vymyslí plán, jak farmáře uspat – skáčou okolo něj tak dlouho, dokud neusne. Uloží ho do starého karavanu a předstírají, že je noc. Do hry ale vstupuje farmářův pes Blitzer a plán oveček dostává závažné trhliny.

 

Modrý samet

V rámci Black Friday na iTunes můžete sehnat i kultovní Modrý samet od Davida Lynche. V dnes již legendárním snímku z roku 1988 se setkáváme s vysokoškolským studentem Jeffreyem Beaumontem (Kyle MacLachlan), který se snaží rozplést síť záhad v malém městečku, kam se po letech vrací. Kromě MacLachlana v Modrém sametu uvidíme například také Dennise Hoppera, Isabellu Rossellini či třeba Lauru Dern.

 

Dnes nejčtenější

.