Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Sluchátka Beats se těší nejen mezi jablíčkáři již řadu let velké popularitě. Vzhledem k jejich líbivému designu, kvalitnímu zpracování a parádnímu zvuku se však není příliš čemu divit. Jediným škraloupem na jinak vynikajícím produktu tak může být ve výsledku cena, která je u naprosté většiny modelů poměrně vysoká. Ani Beats se však naštěstí nevyhýbají slevové akce, díky kterém je lze sehnat takřka za hubičku.

Jednu takovou si na dnešní den přichystala Alza v rámci svého každodenního Trháku dne. A jelikož se dle nás jedná o akci skutečně parádní, rozhodli jsme se o ní podělit i s vámi. Dnes si totiž můžete užít obří slevu na sluchátka Beats Solo3 Wireless v cihlově červené variantě, která vyjdou jen na 3990 korun namísto původních 8199 korun. Ale pozor, akce je omezená počtem kusů a to konkrétně na 100 sluchátek. S nákupem se tedy rozhodně nevyplatí otálet, jelikož za tuto cenu půjdou sluchátka zcela jistě na dračku.

Beats Solo3 Wireless jsou klasická náhlavní sluchátka s relativně velkými mušlemi na uši, která nabízí jak velmi kvalitní zvuk, tak i mikrofon pro vyřizování hovorů. Potěší ale i čtyřicetihodinová výdrž baterie, která vám zajistí, že vaše oblíbená hudba hned tak nedozní. Za zmínku pak rozhodně stojí i jejich možnost snadného složení a tedy i pohodlného transportu například v tašce.

Dnes nejčtenější

.