Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

PDF Unlocker Expert

Jak je již z názvu této aplikace vyplývá, PDF Unlocker Expert slouží pro odemykání uzamčených PDF dokumentů. Někdy se nám může stát, že se k nám dostane takto zabezpečený soubor ve formátu PDF, který nutně potřebujeme otevřít a nemůžeme si dovolit čekat například na heslo. V takovéto chvíli vám může pomoct právě aplikace PDF Unlocker Expert, která odemkne dokument za vás.

Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Desktop Lens

Koukáte se po nějaké aplikaci, která by vám posloužila jakožto lupa, avšak přibližovala by obraz přímo na vašem Macu? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně by vás mohla zaujmout aplikace Desktop Lens, která nezávisle na aktuálně používané aplikaci dokáže přibližovat části obrazovky.

Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Theme Designs for Sandvox

Jestliže často vytváříte webové stránky skrze program Sandvox a rádi byste obměnili již zažité designové prvky, zakoupením aplikace Theme Designs for Sandvox si zpřístupníte více než 25 originálních šablon, které v rámci této aplikace můžete využít. Využitím těchto šablon taktéž ušetříte značné množství času a získáte tak možnost vybudovat designově perfektní webové stránky.

Původní cena: 499 Kč (379 Kč)

Action Backgrounds for Keynote

Zakoupením aplikace Action Backgrounds for Keynote si pro změnu zpřístupníte několik šablon, které můžete využít v rámci aplikace Keynote. Oficiální dokumentace této aplikace slibuje, že jedinečný design těchto šablon zaujme téměř každé publikum, díky čemuž se vaše prezentace stanou podstatně více záživnějšími.

Původní cena: 199 Kč (79 Kč)

BezierCode – Vector Drawing to Objective C Code

Jestliže pracujete jako vývojář nebo jen zkrátka máte v oblibě programování, rozhodně uznáte, že zápis vektorových objektů dokáže být častokrát složitý a zdlouhavý. Aplikace BezierCode – Vector Drawing to Objective C Code dokáže automaticky převádět vektorovou grafiku do funkčního kódu, který již následně jen stačí vložit do vaší aplikace.

Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Goat Simulator

Populární hru Goat Simulator zná pravděpodobně většina z vás, avšak pokud se řadíte do skupiny, kteří o této hře doposud neslyšeli, zbystřete. V tomto simulátoru se totiž ocitnete v roli kozy, jejíž hlavním úkolem je doslova zničit vše, co jí přijde do cesty. Na základě vašich destrukcí budete získávat body, které hodnotí váš zručnost v ničení věcí a lidí kolem vás.

Původní cena: 8,19€ (2,04€)

Syberia II

V populární dobrodružné hře Syberia II procvičíte především vaše logické myšlení, a to z důvodu, že postupem hry budete muset řešit stále složitější a tajuplnější hádanky. V této hře se ocitnete v roli newyorské právničky Kate Walker, která je na stopě proslulým sibiřským mamutům. Zvládnete však odhalit pravdu?

Původní cena: 24,99€ (14,99€)

Dnes nejčtenější

.