Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Photo Poster – Photo Effects & Cool Image Filters for Instagram Snapchat Prisma

Pokud hledáte nějakou spolehlivou aplikaci, která by vám markantně zjednodušila celkovou tvorbu koláží, možná byste měli vyzkoušet aplikaci Photo Poster – Photo Effects& Cool Image Filters for Instagram Snapchat Prisma. Tato appka nabízí několik desítek předdefinovaných šablon a spoustu filtrů, díky čemuž si rozhodně budete mít z čeho vybrat.

The School : White Day

Ve hororové hře The School : White Day se vžijete do role hlavního protagonisty, který se jmenuje Hui-min a navštěvuje asijskou střední školu. Problémem však je, že okolo školy samotné oplývá spousta tajemství a záhad, s kterými se bohužel budete muset doslova utkat. Postupným hraním hry odkrýváte tajuplný příběh, který vám odhalí kompletní pravdu o zmiňované škole.

True Horror

Hledáte hru, která vám přinese dokonalý strašidelný zážitek, o kterém se vám následně bude i zdát? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně by vám neměla utéct hra True Horror. V této hře totiž budete uvězněni v domě, v kterém současně přetrvávají démonické síly a dějí se tam naprosto nepředstavitelné věci. Dokážete vyřešit všechny záhady a přežít?

Sanitarium

Na začátku hry Sanitarium bohužel zažije vaše postava vážnou dopravní nehodu, která naprosto změní sled následujících událostí. Přestože jste čekali, že se probudíte v nemocnici, jste se probrali ve zvláštním objektu, přičemž máte celou hlavu omotanou bandážemi. Dokážete přijít na tajemství sanatoria a úspěšně z tohoto místa plného negativní energie utéct?

Catch the Wally – Hide & Seek

V zábavné hře pro děti Catch the Wally – Hide & Seek bude vaším hlavním úkolem najít a úspěšně chytit malého pavouka Wallyho, který se rád schovává za zdmi. Při jeho samotném hledání budete narážet na další zajímavé tvory, které vám svým způsobem mohou připadat legrační.

PDF Search

Stažením aplikace PDF Search získáte perfektní nástroj, který díky umělé inteligenci dokáže vyhledávat doslova vše ve vašich dokumentech datového formátu PDF. Aplikace jako taková si zakládá na propracovaných algoritmech, které pracují ve spolupráci se zmiňovanou umělou inteligencí. Blíže se na PDF Search můžete podívat v níže přiložené galerii.

Muzzyc – Lock Photos & Videos

Jak je již ze samotného názvu patrné, aplikace Muzzyc – Lock Photos & Videos slouží pro uzamčení vašich fotografií a videí před vstupem neoprávněných osob. Jestliže si rádi udržujete co možná největší soukromí a máte na vašem iPhonu či iPadu nějaké fotky a videa, u kterých si přejete, aby je nikdo neviděl, možná byste měli zvážit stažení aplikace Muzzyc – Lock Photos & Videos.

Dnes nejčtenější

.