Zavřít reklamu

Ve facebookové soutěži, kterou pořádáme na LsA tento víkend, obdarujeme hned deset z vás a to konkrétně tvrzenými skly PanzerGlass a obaly ClearCase, přičemž v obou případech je příslušenství určeno letošní iPhony – tedy konkrétně na iPhone 11, 11 Pro a 11 Pro Max Výhercům samozřejmě zašleme kryty či skla podle toho, jaký model zrovna vlastní, potažmo pro jaký model daný produkt zkrátka chtějí.

Jak se do soutěže zapojit zapojit:

  1. Sdílejte tento příspěvek na svůj facebookový profil (veřejně)
  2. Like na tento facebookový příspěvek a na facebookovou stránku Letem světem Applem
  3. Napište pod tento příspěvek do komentářů na Facebooku odpověď na soutěžní otázku, která zní: Vztahuje se záruka PanzerGlass u jeho ochranných skel i na problémy projevující se špatnou funkčností senzorů v displeji, vadnou lepící vrstvou či zhoršenou reakcí na dotyk? (odpověď naleznete v naši poslední recenzi na PanzerGlass Premium)

V neděli ve 21:00 vylosujeme 10 z vás (celkem 5 vítězů tvrzeného skla a 5 vítězů ClearCase krytu), kteří splní všechny výše uvedené podmínky (bude probíhat kontrola) a následně se s nimi spojíme přes zprávy a domluvíme se na předání výhry. 

PS: Nezapomeňte si na Facebooku aktivovat zprávy (pokud nemáte), abychom vás mohli kontaktovat v případě výhry. Kontrolujte i „Žádosti o zprávy.”

ClearCase na iPhonu 11

Dnes nejčtenější

.