Zavřít reklamu

Spousta uživatelů si stěžuje na různé chyby nových operačních systémů Applu, které se projevují všude možně, a to jak v aplikacích, tak v systémových prvcích. Bohužel, pouhým stěžováním toho moc nevyřešíme. Apple rozhodně neusne na vavřínech a prostřednictvím aktualizací všechny chyby opraví. Od uživatelů však potřebuje získat odezvu, aby věděl, co všechno má vůbec opravit. Už delší dobu je na stránkách Applu k dispozici formulář, kde můžete hlásit všemožné chyby nejen v operačních systémech. Pojďme se tedy společně v tomto článku podívat na to, jakým způsobem můžete chyby napříč všemi zařízeními jablečné společnosti nahlásit.

Jak můžete Applu nahlásit problémy s iOS 13 či macOS 10.15 Mojave

Nejprve je nutné, abyste přešli na stránky zpětné vazby od Applu – učiníte tak pomocí tohoto odkazu. Jakmile se na stránkách budete nacházet, tak je nutné, abyste si vybrali zařízení, se kterým máte problém. Já si kupříkladu vyberu, že mám problém s iPhonem, potažmo iOS 13. V seznamu zařízení si tedy najdu ikonu iPhone, na kterou kliknu. Jakmile tak učiníte, tak do příslušných polí vyplňte jméno, e-mailovou adresu, předmět, typ zpětné vazby (v případě nahlášení chyby zvolte Bug Report)., a poté do velkého políčka popište problém, se kterým se potýkáte. Text samozřejmě musí být napsán v anglickém jazyce. Níže už poté pouze vyberte operační systém, který využíváte a klikněte na tlačítko Submit Feedback.

Pokud máte na vašich zařízeních nainstalované vývojářské profily, anebo jste součástí veřejného beta testování operačních systémů, tak jste si možná všimli, že se vám na obrazovce objevila aplikace Feedback. Většina z vás určitě tuto aplikaci přesunula do složky s nepotřebnými aplikacemi, avšak je nutné podotknout, že jakožto vývojáři či beta testeři by aplikace Feedback měla být tou aplikací, kterou budete využívat velice často. Prostřednictvím ní totiž můžete Applu ještě jednodušeji zasílat zpětnou vazbu o chybách, které v systému objevíte.

Dnes nejčtenější

.