Zavřít reklamu

Apple je často ohledně přidávání nových produktů do svého online obchodu poměrně konzervativní. Většinou se totiž příslušenství v sortimentu objevuje postupně, a stejně tak i různé barevné varianty téhož produktu. Jablečná společnost si ale nejspíše řekla, že je čas obohatit obchod o několik kusů nových kusů, a tak představila rovnou několik verzí stávajícího i dosud neviděného příslušenství. A pár z nich je k dostání i u nás.

První produkt potěší zejména začínající umělce či uživatele s touhou využívat u iPadu stylus, je jím totiž nová barevná varianta pera Logitech Crayon. Pero je již v Apple Storu dostupné relativně dlouho, avšak až do včerejška jej mohli uživatelé zakoupit jen ve stříbrno-oranžové variantě. Nyní však přibyla i šedá varianta. Pero tak dokonale ladí k iPadu a zároveň nabízí elegantní design. V tuzemském online obchodu je k dostání již za 1899 korun, což sice není malá částka, ale vzhledem ke kvalitě se koupě rozhodně vyplatí. Navíc je o poznání levnější než standardní Apple Pencil, které je zhruba o 600 až 700 korun dražší, a za méně peněz nabízí stejně, ne-li více muziky. Pokud tedy máte iPad šesté či sedmé generace a model Air, Pro nebo mini, neváhejte zamířit do jablečného obchodu a stylus si pořídit.

Další a neméně zajímavým přírůstkem je Ember Mug druhé generace. Pokud jste o tomto pozoruhodném hrnečku nikdy neslyšeli, jedná se ve zkratce o termoregulační nádobu. Teplotu nápoje si můžete dokonce zkontrolovat v aplikaci a libovolně ji upravovat. Na rozdíl od předchozí generace se doba, kdy si kapalina udržuje zvolenou teplotu, zvedla z 60 na 80 minut. Preferujete-li tedy spíše studenější, nebo teplejší kávu, stačí otevřít aplikaci a nastavit si přesné údaje. Jednotlivé profily nastavení si můžete uložit a přepínat mezi nimi podle druhu nápoje. Celý hrneček je navíc podsvícený, což rozhodně není na škodu. Jedinou vadou na kráse je cena, která se vyšplhala na 2999 korun za verzi o 3 decilitrech. Za větší alternativu, jež pojme až 4.1 decilitrů, zaplatíte dokonce 3799 korun. Pokud by vás ale termoregulační hrneček přece jen zaujal, zamiřte do Apple obchodu. K mání bude již za dva dny, konkrétně tedy 11. října.

Jak je vidět, Apple obchod obohatil rovnou o několik zajímavých, byť ne cenově úplně příznivých kousků, které by si mohly najít své uživatele i u nás. Hlavním tahounem nového sortimentu je ale ovladač Xbox One, který cílí především na hráče chystající se ke koupi předplatného Apple Arcade. Uvidíme, s čím se společnost vytasí příště. Líbí se vám některý z těchto zvláštních produktů?

Dnes nejčtenější

.