Zavřít reklamu

Přemýšleli jste v poslední době nad tím, že se pokusíte vykrást Apple Store, do kterého vniknete skrze jeho skleněnou stěnu za pomocí dodávky? Pokud ano, máme pro vás dobrou radu. Raději to nezkoušejte. S podobným nápadem se totiž před pár dny  vytasili i zločinci v kalifornském Berkley a odešli s prázdnou. 

Podle informací zveřejněných policií se zločinci pokusili do obchodu proniknout časně ráno skrze skleněné dveře, které prorazili dodávkou. Za dveřmi však byla spuštěna bezpečnostní mříž, která automobil bez problému zastavila a dle fotografií z místa činu i poměrně výrazně poškodila. Co je ale nejdůležitější, mříž zůstala i po nárazu nepoškozená, kvůli čemuž se zločinci do obchodu nedostali. Nezbylo jim tak nic jiného, než vzít nohy na ramena, jelikož byl jejich automobil poškozený. 

Na fotografie poškozené dodávky a Apple Storu můžete mrknout v galerii:

Zločinci jsou v tuto chvíli podle dostupných informací stále na svobodě a probíhá po nich intenzivní pátrání. Policisté by již měli mít v rukou i několik fotografií zachycujících jejich pokus, díky čemuž by mohlo být jejich dopadení jen otázkou hodin, maximálně dnů. Krom trestu za svůj čin se mohou “těšit” i na uhrazení škod, které v obchodě napáchali. Minimálně výměna skleněných dveří rozhodně levná záležitost nebude. 

apple store kradez

Dnes nejčtenější

.