Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

DISTRAINT 2

V 2D psychologické hororové hře DISTRAINT 2 se vžijete do postavy muže, který se jmenuje Price a doslova prodal svou lidskost pro to, aby mohl spolupracovat s jednou společností. Tato hra s sebou přináší napínavý a temný příběh, který je však okořeněn o notnou dávku černého humoru.

KyPass 4 – Password Manager

Apliakce KyPass 4 – Password Manager je dle oficiální dokumentace určena uživatelům, kteří mají vysoké nároky na zabezpečení osobních dat. Tato aplikace uchovává hesla ve zcela zabezpečené formě, ve které je následně ukládá na iCloud. Pokud byste však chtěli využít jiných zálohovacích služeb, nabízí se taktéž Dropbox, Google Drive, Box a spousta dalších.

iWriter

Aplikace iWriter je jednoduchým a elegantním řešením pro psaní těch nejrůznějších textů. Jestliže třeba rádi píšete i na vašich iPhonech či iPadech, možná by vám tato appka mohla přijít vhod. Můžete tak psát ty nejrůznější příběhy a povídky a následně si všechnu vaši práci uložit do iCloudu. Aplikace taktéž nese minimalistický design, díky čemuž by vás nemělo nic vyrušovat od samotného psaní.

AddMe

Potkávat nové a nové lidi je běžnou součástí našeho života a její součástí taktéž je si vyměnit případné kontaktní informace. Aplikace AddMe by nás měla zbavit například otravného diktování našeho telefonního čísla nebo sdílení našich sociálních sítích, a to velice jednoduchou cestou. Jednoduše si v rámci aplikace vytvoříte profil, v kterém budou uvedeny všechny informace, které chcete sdílet.

BeeLine Reader

Aplikace BeeLine Reader je považována za jednu z perfektních inovací dnešní doby a dokonce byla oceněna univerzitou ve Stanfordu a muzeem The Tech Museum of Innovation. Aplikace jako taková zajistí, že budete text číst rychleji, a to poměrně jednoduchou fintou. Každý začátek řádku totiž začíná jinou barvou a vám se tedy nikdy nestane, že byste si například omylem přečetli jeden řádek dvakrát, nebo že byste nějaký třeba vynechali.

World Geography: Mountains

Edukativní aplikace World Geography: Mountains cílí především na studenty a učitele, kterým dodá základní informace o světových horách, jejich umístění a dalších podrobnostech, které rozhodně nejsou k zahození. Jestliže se například rádi vzděláváte a nevadí vám za takovouto aplikaci utratit 25 korun, měli byste včas zvážit její nákup.

Course For Final Cut Pro X Managing Media

Aplikace Course For Final Cut Pro X Managing Media v sobě skrývá hodinový tutoriál na populární střihačskou aplikaci Final Cut Pro X, která je k dispozici pouze na jablečné počítače. Zakoupením a stažením tohoto kurzu byste měli získat přístup k těm nejnutnějším věcem, které vám podrobně vysvětlí, jak s programem Final Cut Pro X pracovat. Course For Final Cut Pro X Managing Media samozřejmě funguje i offline a vy tak nebudete závislí na internetovém připojení.

Dnes nejčtenější

.