Zavřít reklamu

Spuštění služby TV+, kterou Apple představil už začátkem letošního roku, se nezadržitelně blíží. Aby na ní své příznivce kalifornský gigant co nejvíce navnadil, vypustil dnes do světa další krátké upoutávky na pořady, které ve službě exkluzivně poběží. Jedná se konkrétně o počiny Truth Be Told a Servant. 

Zatímco předešlé upoutávky sdílel Apple pouze přes YouTube a své vlastní webové stránky věnované TV+, tentokrát se rozhodl oslovit i diváky u televizních obrazovek. Právě na ty totiž v USA upoutávky dorazily a byly k vidění například i při pauzách na udílení cen Emmy, které jsou každoročně velmi sledované. O malém zásahu publika se tudíž rozhodně hovořit nedá. Poměrně zajímavé však je, že oba pořady ještě nemají alespoň podle webových stránek Applu přesné datum vydání, takže je možné, že Apple láká na něco, co nebude od 1. listopadu, kdy se služba konečně rozběhne, vůbec dostupné. K ničemu takovému se však v uplynulých týdnech neodhodlal a propagoval raději snímky, které od listopadu ve službě nabídne. 

Oba propagované pořady by měly být určeny spíše pro starší publikum. První jmenovaný bude kriminálním dramatem založeným dle všeho na spoustě dialogů, ve kterém se objeví hvězdní herci Octavia Spencer či Aaron Paul, druhý pak psychologický thriller, pod který se podepsal M. Night Shyamalan. V obou případech se tedy na snímcích podílela skutečně zvučná jména, která jsou ve filmovém průmyslu synonymy úspěchu. Zda jim tato pověst vydrží i po vydání těchto novinek však uvidíme až na podzim. 

Dnes nejčtenější

.