Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Bronze Age

Hra Bronze Age vás přenese v čase do Doby bronzové a budete se muset potýkat s překážkami dané doby. Postarejte se o výstavbu vaší vesnice, vyvíjejte nové a nové nástroje a vypořádejte se se všemi nástrahami, které na vás za opevněním vaší vesnice čekají. Hra je dnes dostupná dokonce se slevou, takže byste nad ní neměli dlouho váhat.

Predynastic Egypt

Tato historická a strategická hra vás pro změnu přenese do prostředí predynastického Egypta. Ve hře se ocitnete v roce 5 tisíc let před naším letopočtem a vaším úkolem bude provázet egyptský lid skrze jeho nejlepší a nejhorší časy. Tato dokonalá strategie v sobě skrývá skutečně vše – nechybí boj s nepřáteli, těžení surovin a nebo budování vlastního impéria.

Smart Video Compress PRO

Někdy se můžete octnout v situaci, kdy chcete vašemu kamarádovi například poslat video přes Messenger, avšak aplikace vám to neumožní z důvodu velké velikosti souboru. V takovém případě jistě může přijít vhod aplikace, která dokáže celkovou velikost podstatně snížit a přesto na výsledku zachovat požadovanou kvalitu. To vše zvládne aplikace Smart Video Compress PRO a ke dnešnímu dni je navíc dostupná s 50% slevou.

BeatMakerHD

Jestliže máte rádi hudbu a věnujete se jejímu tvoření, aplikace BeatMakerHD vám může přijít vhod. V této appce totiž můžete tvořit ty nejrůznější beaty, které následně můžete využít pro svou hudební tvorbu. Aplikace je navíc dnes k dispozici se slevou.

BeatMakerHD
BeatMakerHD (App Store)

My-Tipper for iPhone

Aplikace My-Tipper for iPhone slouží pro spolehlivé spočítání vhodného dýška. Při návštěvě restaurace tedy postačí zadat celkovou částku, počet osob a hvězdičkami ohodnotit, jak jste s gastronomickým zážitkem byli spokojeni, a aplikace vám vypočítá co možná nejvhodnější dýško.

Kinecto

Hra Kinecto svým způsobem připomíná tradiční Tetris, avšak jde na to trošku jinak. Tato hra by vám měla dopřát daleko větší pocit uspokojení a rozhodně vás svým způsobem zabaví a uklidní. Hra je navíc ke dnešnímu dni zcela zdarma.

Sketch Hack

Aplikace Sketch Hack – paint sketch draw for iPhone promění vaše zařízení s operačním systémem iOS na virtuální skicák, do kterého si můžete kdykoliv a cokoliv zakreslit či namalovat. Na výběr navíc máte hned z devadesáti štětců a jak se říká – představivosti se meze nekladou. Tato aplikace je za normálních okolností zpoplatněna, avšak ke dnešnímu dni je taktéž zcela zdarma.

Dnes nejčtenější

.