Zavřít reklamu

Komerční Jelikož se vám naše minulá slevová akce, kterou jsme uspořádali ve spolupráci s naším partnerem Mobil Pohotovost, velmi líbila, připravili jsme si pro vás na dnešek akci další. Ta se tentokrát týká dvojice bezdrátových sluchátek z dílny Jabry. Získání slevy je stejně jako minule velmi jednoduché. Do pole pro slevový kód totiž stačí zadat lsa229 a cena bude snížena. Ale pozor, kód lze využít pouze v omezeném množství. Podobné akce totiž bývají zpravidla velmi krátkého trvání, jelikož se po produktech jen zapráší. 

Jabra Elite 85h

Prvním produktem, který můžete dnes sehnat s parádní slevou, jsou sluchátka Jabra Elite 85h. Ty cílí díky svým propracovaným funkcím typu SmartSound pro analýzu okolního hluku na opravdové hudební fajnšmekry a audiofily. O úchvatném zvuku u nich proto nemusíte pochybovat, stejně jako o kvalitním potlačení okolního hluku, 36hodinové výdrži baterie nebo vysoce kvalitními mikrofony pro perfektní vyřizování hovorů. Více se o nich dozvíte v naší recenzi. 

Běžná cena sluchátek Jabra Elite 85h je 7790 korun, díky slevovému kódu lsa229 je však můžete získat za 5790 korun a to ve všech barvách.

Bezdrátová bluetooth sluchátka Jabra Elite 85H

Jabra Elite 65t Active

Druhým zlevněným modelem je Elite 65t Active v měděně modré variantě. I ten nabízí parádní zvuk, pětihodinovou výdrž na jedno nabití a až 15 hodin výdrže s nabíjecím pouzdrem, bezproblémové vyřizování hovorů či velmi pěkný design. Od předešlého modelu se pak liší vyšší odolností proti prachu a vodě – konkrétně IP56.

Běžná cena sluchátek Jabra Elite 65t Active je 4890 korun, díky slevovému kódu lsa229 je můžete získat za 2990 korun.

jabra elite 65t

V případě prvního modelu jsou v rámci slevové akce k dispozici pouze dva kusy od každé barvy, přičemž jedna osoba má nárok jen na jeden kus produktu. Co se týče druhého produktu, na ten lze slevový kód využít pouze 5x a též platí, že jedna osoba má nárok na jeden kus. S nákupem tedy rozhodně vzhledem k omezenému množství kusů neváhejte.  

Dnes nejčtenější

.