Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

DVD Creator – Burn Video Maker

Jestliže váš počítač s operačním systémem macOS stále disponuje optickou mechanikou, možná byste uvítali aplikaci, která dokáže spolehlivě vypalovat ta nejrůznější data na vaše disky. Aplikace nabízí spoustu možností a uživatelé starších jablečných strojů si v ní určitě dokáží vybrat.

Původní cena: $19,99 (379 Kč)

Rise of Tomb Raider

Tuto hru si pravděpodobně nemusíme nijak blíže představovat. Pokud se řadíte byť jen mezi příležitostné hráče, určitě jste již někdy slyšeli o dívce s jménem Lara Croft. V tomto druhém dílu herní série Tomb Raider se opět vžijete do kůže této hrdinky, která se nenechá ničím zastrašit, natož vůbec zastavit.

Původní cena: 49,99€ (7,49€)

TransparentGIF

Aplikace TransparentGIF dokáže odstranit přesně požadovanou barvu ze všech snímků animovaného obrázku typu GIF. V současné době neexistuje žádný nativní nástroj, který by se o tuhle činnost dokázal postarat, a proto se vývojář této aplikace rozhodl vzít situaci do svých rukou.

TransparentGIF

Původní cena: $2,99 (Zdarma)

Certificate Expert – Templates for MS Word

Aplikace Certificate Expert nabízí přes 120 šablon pro aplikaci Microsoft Word, které jsou přímo určeny pro tvorbu diplomů či certifikátů. Jestliže například pracujete v instituci vydávající certifikáty, nebo ve škole, kde se hojně rozdávají diplomy, možná byste se na nabídku v této aplikaci měli přinejmenším podívat.

Původní cena: $9,99 (49 Kč)

Perspective Grid Tool – Adjust

Někdy se vám může stát, že nejste úplně spokojeni s vámi pořízenou výslednou fotografií. Ať se snažíme v momentě sebevíc, perspektiva foceného objektu nemusí vždy vypadat úplně dobře a my ji musíme následně upravit. Přesně pro tyto účely je tady aplikace Perspective Grid Tool, která vám tuto možnost zpřístupní a nově navíc nabídne i řadu dalších efektů.

Původní cena: $11,99 (249 Kč)

Simple Stopwatch

Aplikace Simple Stopwatch vám na váš Mac zpřístupní jednoduché stopky, které můžete využít v jakékoliv chvíli. Stopky samozřejmě můžete mít zapnuté i takovým způsobem, že vám nebudou zakrývat žádnou část obrazovky a vy se tak budete moci bez jediného rušivého elementu věnovat vaší práci.

Původní cena: $1,99 (25 Kč)

Templates – for Keynote +

Jak je již z názvu patrné, s aplikací Templates -for Keynote + získáte okolo osmdesáti vysoce kvalitních šablon, které můžete využít pro vaše prezentace v programu Keynote. Jestliže vám tedy z nějakého důvodu zrovna moc nevyhovují šablony, které již v Keynote jsou, můžete si poměrně levně pořídit tuto aplikaci a odemknout si tak spoustu dalších možností.

Původní cena: $2,99 (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.