Zavřít reklamu

Jako by toho Sword Art Online nebylo za poslední týdny dost, máme tu další RPG z tohoto univerza. Vývojáři se pravděpodobně snaží navázat na úspěch třetí anime série, která nedávno úspěšně odvysílala poslední díl a od té doby fanoušci hladově čekají na cokoliv ze světa virtuální reality. Studio Bandai Namco se naštěstí rozhodlo prosby vyslyšet a přispěchalo s dalším titulem, který by měl příznivce zase na nějaký čas zabavit. Řeč je o Sword Art Online: Alicization Steel, jež na rozdíl od předchozích oznámených her vyjde na západě ve stejnou dobu jako v Japonsku.

Podobně jako v mobilním Sword Art Online: Alicization Braiding a konzolovém Lycoris, i zde se opět vypravíme do světa umělé inteligence a virtuální reality. Nebude to však žádná procházka růžovou zahradou, čekají nás hordy nepřátel a plejáda RPG prvků, jenž k jejich poražení budeme moci využít. Samozřejmě nebudou chybět anime a schopnosti tak, jak je známé z původní předlohy, ani oblíbené postavy jako Kirito a Asuna. Na rozdíl od předchozích zmíněných titulů ale bude Rising Steel sledovat původní příběhovou linii poslední série anime, tudíž půjde de facto o rekapitulace již známých událostí. To nic nemění na tom, že hra nabídne desítky hodin kvalitní zábavy a rozmanitých možností spolu s rozlehlým herním světem.

Zatímco u Sword Art Online: Alicization Braiding a Lycoris si budeme muset počkat na vydání na západě, Rising Steel si užijeme ve stejnou dobu jako hráči v Japonsku. Dokonce byly již spuštěny předběžné registrace, které vám zajistí nějaké ty výhody a odměnu, která bude v budoucnu specifikována. Tvůrci z Bandai Namco sice zatím drží datum vydání přísně pod pokličkou, ale podle oficiálních zdrojů bychom se měli hry dočkat již brzy. Pokud jste tedy fanoušky Sword Art Online, japonské produkce, nebo máte zkrátka rádi pořádné RPG, neváhejte zamířit na oficiální stránky, kde najde odkaz na registraci. Troufnete si vydat se do světa virtuální reality?

Dnes nejčtenější

.