Zavřít reklamu

Pokud máte už záplavy nejrůznějších stříleček a her na hrdiny dost, máme tu pro vás něco speciálního. Hra LifeAfter: Night Falls sice vyšla na jablečná zařízení již před nějakou dobou, ale nyní se chystá i na Android, což je ideální příležitost si tuto pozoruhodnou simulaci přežití během zombie apokalypsy přiblížit. Stojí za ní gigantická herní společnost NetEase, která má na svědomí například vynikající mobilní verzi PUBG a nejnovější futuristické RPG Cyber Hunter.

Jak již název napovídá, LifeAfter nás zavede do světa chvíli poté, co civilizace jak ji známe zanikla a zpustošenými metropolemi se prohání leda tak krvelačné bestie. Na rozdíl od konkurenčních her hráče čeká přežívání jako vystřižené z televizního seriálu The Walking Dead, včetně nutnost zajistit si jídlo, skrýš a potřebné vybavení pro boj. Zapomeňte tedy na hrdinské kousky, kde se s mačetou rozběhnete proti hordě zombie a všechny nepřátele snadno pokoříte. Tento titul vám nedá nic zadarmo a bude stačit jedna dobře mířená rána, která vás pošle k zemi. Vše bude pochopitelně probíhat online, tudíž můžete narazit také na ostatní přeživší. Zda se však přidáte na jejich stranu, nebo bude ve zdevastovaném světě hrát roli antagonisty je jen a jen na vás.

Na mobilní hru nabízí LifeAfter až nezvykle mnoho obsahu, jenž vás zabaví na desítky hodin a směle ho můžeme přirovnat například k DayZ. Nebudou chybět dynamické změny počasí, nejrůznější nemoci, cyklus dne a noci ani bohatá fauna i flóra, která vám nejednou pořádně zavaří. Svou roli budou hrát i crafting, který vám dovolí vytvářet rozmanité druhy zbraní a vybavení, a možnost postavit si vlastní příbytek. Nebudeme vás však ochuzovat o herní zážitek, na zbytek možností si budete muset přijít v postapokalyptickém světě sami. Pokud vás tento populární titul, jenž během krátké chvíle na Google Play oslovil přes 100 tisíc hráčů, zaujal, neváhejte zamířit do App Storu a dát tomuto survivalu šanci. LifeAfter: Night Falls je pochopitelně zdarma ke stažení, ale počítejte s mikrotransakcemi.

Dnes nejčtenější

.