Zavřít reklamu

Od vypuštění první krátké upoutávky na jeden z vlajkových seriálů blížící se služby TV+ uplynul sice teprve zhruba týden, přesto jsme se však před malou chvílí dočkali zveřejnění prvního delšího traileru. Díky němu si tak můžeme o seriálu, který se bude točit kolem jedné z amerických ranních show, udělat o poznání lepší obrázek.

V téměř tříminutovém traileru si svou chvilku slávy užijí všichni tři hlavní aktéři pořadu – tedy Reese Witherspoon, Jennifer Aniston a Steven Carell, kteří ztvárňují více či méně důležité články pořadu. Zatímco Aniston je jednou z hlavních hvězd show, sláva Carella je kvůli jeho provaleným skandálům ta tam. Witherspoon pak na svou chvíli stále čeká, byť její kariérní hvězda stoupá závratným tempem a to může být pro Jennifer svým způsobem problém. Jak si hlavní aktéři s nástrahami osobního i pracovního života poradí však ukáže až podzim a vypuštění pořadu do služby. Přesný termín ale Apple zatím bohužel neprozradil, takže nad ním můžeme maximálně spekulovat. Jasněji nicméně velmi pravděpodobně bude po zářijové Keynote, na které bychom se mohli detaily o novinkách dozvědět.

The Morning Show není ani zdaleka jediným pořadem, na který hodlá Apple u své nové služby TV+ vsázet. Dočkat se totiž máme hned několika dalších počinů různých žánrů, které by měly zaujmout velmi široké spektrum diváků. Ostatně, jedině tak se může stát služba alespoň částečným konkurentem giganta jménem Netflix či velmi oblíbeného HBO GO. I proto tak Apple oslovil tak zvučná jména filmového průmyslu jako Steven Spielberg, který je mimo jiné otcem Jurského parku či Čelistí. Zda snaha Applu dopadla na úrodnou půdu však ukáže až čas. 

Dnes nejčtenější

.