Zavřít reklamu

Po všemožných skandálech společnosti Facebook, které poslední dny bombardují internet, není divu, že se někteří uživatelé Facebooku, potažmo Messengeru, rozhodli s touto sociální sítí nadobro skoncovat a začít používat nějakou jinou chatovací aplikaci. Jako nejlepší možnost se pro jablíčkáře jeví aplikace Zprávy, ve které si můžete s lidmi, kteří mají taktéž iPhone, či jiné iOS zařízení, zasílat bezplatné zprávy iMessage. Stejně tak, jako v Messengeru a všude jinde, tak i ve aplikaci Zprávy existují různé vymoženosti – například efekty, možnost zaslání Animoji, či různých nálepek. Tyto nálepky si poté můžete sáhnout v App Storu. Přítelkyni se však stalo, že si stáhla balíček nálepek, a ten se jí neobjevil v seznamu. Jak tedy aktivovat nálepky, které jsou deaktivované, popřípadě jak si zkontrolovat, jaké nálepky máte aktivní? To si řekneme v rámci tohoto návodu.

Jak zjistit, které nálepky jsou ve Zprávách aktivní a neaktivní

Nejprve je samozřejmě nutné, abyste si otevřeli nativní aplikaci Zprávy. Jakmile tak učiníte, tak si otevřete libovolnou konverzaci s jakýmkoliv kontaktem. Poté na samotném spodku displeje klikněte na ikonu „A“, respektive ikonu App Storu. Jakmile tak učiníte, tak se objeví malá lišta, ve které se nachází veškeré samolepky a ostatní nástroje, které můžete v rámci zpráv zaslat. Pokud se chcete podívat, jaké nálepky máte aktivní, či jaké aplikace mají k této spodní liště přístup, tak je nutné, abyste se prsty přesunuli úplně na pravou část lišty. Zde se poté nachází ikona se třemi tečkami s popisem Další, na kterou klikněte. Tady už se poté nachází všechny aplikace a samolepky, které můžete využívat. Pro jejich úpravu zobrazení stačí v pravém horním rohu kliknout na tlačítko Upravit. Poté už si jen pomocí přepínačů zobrazte, co se bude v dolní liště zobrazovat. Jakmile budete mít vše nastaveno, tak klikněte na Hotovo v pravém horním rohu.

Souvisejíci

Ačkoliv se to na první pohled nemusí zdát, tak aplikace Zprávy vám společně s iMessage udělají o mnoho lepší službu, než například Messenger, či jiné chatovací aplikace. Jednak máte větší jistotu toho, že vás nikdo nesleduje, a jednak mi přijde, že je všeobecně prostředí Zpráv hezčí a přehlednější, než Messenger. Jedinou nevýhodou je, že pro zasílání bezplatných zpráv iMessage je nutné, aby měly obě strany zařízení od Applu. Jablíčkář si s „androiďákem“ skrze iMessage jednoduše nenapíše.

Dnes nejčtenější

.