Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

After Focus – Photo Background Blur Bokeh Effects

Profesionální program na úpravu vašich fotografií! After Focus přidává zaostření a hloubko ke snímkům, které byly pořízeny s levnějšími nebo né příliš kvalitními objektivy. Snadno definuje zaostřovací pole a dosahuje skvělých výsledků. Umí aplikovat i několik filtrů, které vás naprosto ohromí!

[appbox appstore id1016794110 oldprice=“299Kč“]

Affinity Designer

Affinity Designer je nejrychlejší, nejplynulejší a nejpřesnější vektorový grafický nástroj! Všechny funkce, nástroje a panely byly vytvořeny od základu během pětiletého období a byly vyvinuy s potřebami kreativních profesionálů. Díky neustálé inovaci a vývoji je výsledkem průlomová aplikace, která vám přinese ve vaší práci naprostou revoluci!

[appbox appstore id824171161 oldprice=“1249Kč“]

Silenz

Silenz je chytrý mixer vaší hudby a zvuků vašeho okolí! Je to aplikace určená pro uživatele sluchátek, kteří často poslouchají hudbu proto, aby se mohli lépe soustředit. Pomocí tohoto programu to bude hračka! Ovládejte iTunes, Spotify nebo Deezer. Co je libo!

[appbox appstore id1126098076 oldprice=“199Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Project Hospital

The Escapists

[appbox steam simple 641990 oldprice=19,99€]

Hard West

[appbox steam simple 307670 oldprice=19,99€]

Cities in Motion 2

[appbox steam simple 225420 oldprice=19,99€]

macbook fb

Dnes nejčtenější

.