Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Badia Images to PDF

Aplikace pro Mac s názvem Badia Images to PDF dokáže rychle převést obrazové soubory do PDF formátu. Můžete si v ní vytvořit jeden PDF dokument se všemi obrázky, PDF dokument pro každý obrázek zvlášť nebo multi-page PDF pro každou složku. Badia Images přichází s podporou všech obrazových a grafických formátů včetně JPG, TIFF, BMP, PNG, PSD a raw souborů.

[appbox appstore id1101372447 oldprice=7,99$]

Char Menu Light

Díky této aplikaci získáte snadný přístup ke všem znakům a fontům v Unicode – je jich zde přes 300. Zahrnuje to i cizí jazyky a jejich rozšíření, symboly a piktogramy, emojis, akcenty, staré i moderní písmo. Znaky se zobrazují v přiměřené velikosti, abyste mohli co nejlépe vidět, jak vypadají. Kliknete na jeden ze znaků, čímž ho zkopírujete do schránky, a pak jen vložíte tam, kam potřebujete. Char Menu podporuje většinu dostupných aplikací.

[appbox appstore id1135840972 oldprice=2,99$]

Pixel Scheduler

Díky aplikaci Pixel Scheduler můžete zkontrolovat události ve svém kalendáři snadno a rychle jediným pohledem, aniž byste museli spouštět příslušnou aplikaci. Pixel Scheduler umístí na vaši obrazovku panel, na němž se v blocích budou zobrazovat vaše události. Aplikace má jednoduché, hezké, a intuitivní uživatelské rozhraní. Velikost panelu můžete měnit podle libosti.

[appbox appstore id976996075 oldprice=2,99$]

1Blocker

S aplikací 1Blocker můžete snadno a účinně blokovat veškeré reklamy, trackery, a všechen další otravný obsah na webu. Aplikace pracuje na bázi Content Blocking API, váš internetový prohlížeč nijak nezpomalí a ani nesleduje, jaké webové stránky navštěvujete. 1Blocker je zcela nekompromisní a nepropustí absolutně žádnou reklamu. Program je šetrný k baterii i k datům a umožňuje i sestavení whitelistu.

[appbox appstore id1025729002 oldprice=9,99$]

Slevy her pro Mac na Steamu

Motorsport Manager

[appbox steam simple 415200 oldprice=34,99€]

Hearts of Iron

[appbox steam simple 394360 oldprice=39,99€]

Running with Riffles

[appbox steam simple 270150 oldprice=14,99€]

Mac App Store fb

Dnes nejčtenější

.