Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Trail Runner Mini

Běháte, chodíte, jezdíte na kole? Zajímá vás, jakou dráhu musíte uběhnout, abyste spálili 1000 kalorií? Pak je Trail Runner Mini přesně tím plánovačem tras, který právě hledáte. Pracuje na bázi projektu openStreetMap a můžete si díky němu naplánovat a spravovat vaše trasy nejen pro běh, ale i pro chůzi nebo jízdu na kole.

[appbox appstore id415987098 oldprice=26,99$]

Rar-7Z Extractor

U této aplikace název hovoří za vše. Komprimačních a dekomprimačních nástrojů je na trhu nepřeberně, jen málokterý je ale navržený tak, aby splňoval všechny požadavky uživatelů. S touto utilitkou můžete snadno a rychle provádět kompresi i dekompresi široké škály souborů, jako je RAR, 7Z, ISO, CAB, MSI, Zip, Stuffit, Arj, Z, Lzma, Tar, Gzip, Bzip2, Zip EXE, nebo PAX. Program přichází i s podporou zaheslovaných souborů nebo dávkové komprese.

[appbox appstore id483293065 oldprice=9.99$]

Beautiful Earth 1500+

Planeta Země je nádherná. Aplikace Beautiful Earth 1500+ vám přináší její nejkrásnější snímky přímo na plochu vašeho Macu. Najdete zde více než 1500 satelitních záběrů ve vysokém rozlišení, u nichž si můžete nastavit interval, ve kterém se na ploše vašeho počítače budou střídat. Aplikace není náročná na úložiště ani na paměť a podporuje i zobrazování na více displejích najednou.

[appbox appstore id1041381991 oldprice=2,99$]

Document Writer ++

Document Writer ++ je lehký, dobře vypadající a plně funkční word procesor s podporou Retina rozlišení a běžných formátů, jako je pdf, rtf, docx a řada dalších. Samozřejmostí je funkce automatického ukládání, široké možnosti formátování, možnost provádění úprav v rozdělených oknech i ve full screenu a podpora funkce „Najít a nahradit“. Program podporuje všechny obrazové formáty (jpg, jpeg, gif, png a řada dalších).

[appbox appstore id926091195 oldprice=9,99$]

Slevy her pro Mac na Steamu

Hitman

[appbox steam simple 236870 oldprice=49,99€]

Scribblenauts Unlimited

[appbox steam simple 218680 oldprice=19,99€]

Brothers – A Tale of Two Sons

[appbox steam simple 225080 oldprice=14,99€ ]

mac apps

Dnes nejčtenější

.