Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Hindsight – Time Tracker

Pomocí skvělé aplikace Hindsight budete moci sledovat výskyty čehokoliv! Každý záznam. Zpětný pohled vám poté spustí časovač a udržuje ho v chodu, když jste pryč. Pokaždé, když nastane nějaká událost, přejeďte na záznam. Výstrahy lze nastavit také na základě času, který uplynul mezi událostmi, jenž obsahují podrobnou historii a histogram.

[appbox appstore id920899942 oldprice=“49Kč“]

Office Story

Vzdělávací obchodní simulátor, ve kterém si můžete vytvořit vlastní mezinárodní korporace. To je Office Story, hra, kterou by měl každý uživatel iOS vyzkoušet! Od samého začátku hry se ponoříte do světa mobilního vývoje, kde během hry získáte přístup k analogům moderních mobilních platforem. Stejně jako v životě je i tržní stav dynamický a neustále se mění. Nové platformy přicházejí a staré naopak odcházejí.

[appbox appstore id717265204 oldprice=“99Kč“]

Wake Yoga

24hodinový instruktor jógy, který udrží vaše tělo a mysl v naprosté dokonalosti. Zapněte Wake Yoga a začněte zdravou fyzickou a duševní cestu, která vám pomůže zlepšit vaše emocionální a duchovní problémy a dosáhnout naprosté jednoty prostřednictvím cvičení, jako je umístění těla, dýchání a meditace.

[appbox appstore id1065348148 oldprice=“25Kč“]

Mind Book – Book Creator

Chcete napsat vlastní knihu? S tímto snadno použitelným a přesto zábavným efektivním knižním programem získáte možnost napsat své pocity a myšlenky a převést je do knihy. Je to úžasný tvůrce se speciálním místem pro všechny z vás, kteří se snaží zapadnout mezi spisovatele.

[appbox appstore id1394631904 oldprice=“49Kč“]

Findit – 200 Pictures

Náročná, ale zároveň obtížná hra Findit vám dá velmi zabrat, pokud na tom vaše oči nejsou příliš dobře. Úkolem bude najít na obrázku 3 odlišnosti. Pokaždé, když jednu naleznete, bude vám přidáno 15 sekund. Pokud však trefíte špatné místo, čas se o 30 vteřin zkrátí. S každým novým obrázkem přichází minuta k dobru. Zvládnete to?

[appbox appstore id477163107 oldprice=“299Kč“]

Calory

Rychlý způsob počítání, sledování a porovnávání kalorií během dne. Aplikace Calory udržuje záznam vašeho jídelníčku a informuje vás o tom, co jaká surovina obsahuje. Každý má osobní počet kalorií, které bychom měli každý den sníst na základě faktorů, jako je výška, hmotnost nebo úroveň aktivity. Pokuste se to dodržet!

[appbox appstore id1441252752 oldprice=“79Kč“]

iPHone in hand unsplash fb

Dnes nejčtenější

.