Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

Cursor Pro

Cursor Pro je aplikace, která zvýrazní ukazatel myši, zobrazí kliknutí a umožní zvětšit určité oblasti obrazovky pouhým stisknutím klávesy. Je to ideální společník pro pořizování tutoriálů, nahrávání screencastů a provádění prezentací. Funguje jednoduše a dokonale!

[appbox appstore id1447043133 oldprice=“99Kč“]

Vintage Tone – Retro style effect to your photos

Používáte rádi vintage efekty na většinu svých fotografiích, ale nebaví vás upravovat jednu po druhé? Pomocí této aplikace stačí jen vybrat váš oblíbený efekt a uplatnit jej na snímky, které vyberete. Můžete si vybírat mezi 64 vintage filtry, které jsou naprosto fenomenální!

[appbox appstore id1055963167 oldprice=“229Kč“]

PDF-Converter-Pro – OCR

Potřebujete převést váš PDF soubor na .jpg, .doc, .ppt, .png nebo spoustu dalších formátů? Použijte tento all-in-one PDF konvertor! S ním můžete volně předělat PDF dokumenty na Word, Excel, Powerpoint a další. Také jej lze využít jako čtečku PDF pro náhled souborů před konverzí, což je velmi šikovná funkce.

[appbox appstore id813414242 oldprice=“549Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Instinct

LeftWay

[appbox steam simple 417400 oldprice=12,99€]

Hinterhalt 2

[appbox steam simple 949210 oldprice=8,19€]

Range Ball

[appbox steam simple 867550 oldprice=0,99€]

Macbook 12" space gray psaní

Dnes nejčtenější

.