Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

DeskCover

DeskCover skryje ikony na ploše krásným způsobem a automaticky zvýrazní okno aktivní aplikace. Všechno ostatní jde potom stranou. Je to jednoduchá aplikace, pomocí které už nebude na vaší obrazovce řádit nepořádek, ale čistota a lesk. A to všechno jedním kliknutím!

[appbox appstore id1257711898 oldprice=“129Kč“]

Jump Desktop (RDP, VNC, Fluid)

Užijte si svobodu a pracujte odkudkoliv! Jump Desktop je aplikace pro vzdálenou plochu, která vám umožní bezpečně se připojit k libovolému počítači kdekoli na světě! Je kompatibilní s formáty RDP i VNC. Jeho hlavním leskem je bezpečnost, spolehlivost a snadná nastavitelnost. Také podporuje váš vlastní vysoce výkonný protokol vzdálené plochy nazvaný Fluid Remote Desktop!

[appbox appstore id524141863 oldprice=“749Kč“]

Super Denoising – Photo Noise Reduction

Nejvýkonnější software pro redukci šumu na vašich fotografiích! Technologie Super-Denoising využívají špičkovou technologii Denoising v tomto odvětví, která profesionálně snižuje šum při nízkém osvětlení a vysoké citlivosti ISO v záběrech digitálních fotoaparátů, chytrých telefonů či zrcadlovek. Nepostradatelný program, který musíte vyzkoušet!

[appbox appstore id1016781856 oldprice=“299Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

60 Seconds!

Tiki Man

[appbox steam simple 376920 oldprice=0,79€]

Major/Minor

[appbox steam simple 417990 oldprice=19,99€]

Squeakers

[appbox steam simple 798650 oldprice=1,59€]

macbook-air-2018-fb

Dnes nejčtenější

.