Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

Easy Invoice

Pomocí aplikace Easy Invoice už bude vytváření vašich faktur jedna radost. Je to ideální pomocník pro ty, kteří nemají čas ani chuť trávit hodiny a hodiny tvorbou faktur. Pokud každý měsíc zasíláte velké množství těchto dokumentů, bude tento program právě pro vás!

[appbox appstore id569030889 oldprice=“49Kč“]

Dramatic Black & White

Přeměňte své fotografie na úžasné černobílé výtvory! Každý ví, že kontrast černé a bílé barvy na fotografiích dává ten pravý dojem. Nad každým takovým snímkem se zamyslíme a vzpomeneme si, jaké to tehdy doopravdy bylo. Nástroj Dramatic Black & White by neměl chybět u žádného fotografa!

[appbox appstore id457092525 oldprice=“329Kč“]

Portrait Painter

Portrait Painter je profesionální nástroj pro malíře, který automaticky vytvoří jemně namalovaný portrét ve stylu galerie z jakéhokoliv obrázku nebo snímku, který pak přidává barvu, světlo a texturu, které ideálně harmonizují. Umělci či fotografové budou milovat pozorování, jak jejich subjekty překračují život, aby se stali nesmrtelnými v nadčasovém mistrovském díle.

[appbox appstore id562364763 oldprice=“349Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Two Worlds II HD

The Keep

[appbox steam simple 317370 oldprice=14,99€]

Warstone TD

[appbox steam simple 562500 oldprice=14,99€]

State of Mind

[appbox steam simple 437630 oldprice=29,99€]

macbook_night_fb

Dnes nejčtenější

.