Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

VOYAGER the game

VOYAGER je nová hra pro iPhone či iPad, vyrobená s použitím jehlové plstěné vlny a animací stop-motion. Budete se cítit, jako byste se vznášeli ve snu. Vyhněte se letadlům, satelitům, asteroidům, planetám a ostatním nečekaným tvorům, kteří číhají v nejtemnějších hlubinách této galaxie.

[appbox appstore id553336542 oldprice=“49Kč“]

Add Music to Videos Editor

Nástroj na úpravu vašich videí. To je Add Music to Videos Editor, jehož funkce a jednoduché ovládání si zalíbíte. Vytvořte si vlastní hudební videa a vypusťte je do světa pomocí sdílení přes sociální sítě! Stačí jen vybrat videozáznam, hudební skladbu a začít si hrát! Výsledek lze exportovat ve stejné kvalitě, jako byla ta původní.

[appbox appstore id1422230507 oldprice=“25Kč“]

ToBeWise Pro

ToBeWise – správná slova v ten pravý čas. Cílem této aplikace je inspirovat, motivovat a vzdělávat. Jen tak lze totiž usilovat o úspěch v životě. Obsahuje pečlivě sestavený soubor 2.093 nejkvalitnějších citací ve dvou sbírkách, té klasické a té podnikatelské. Od filozofů, vědců, přes myslitele až po ty nejlepší vůdce nedávné doby.

[appbox appstore id1156018700 oldprice=“79Kč“]

VisualX – After Camera Effects

Pomocí aplikace VisualX uděláte ze svých obyčejných fotografií umělecká díla. Nabízí pro to spoustu možností editací. Od základních oříznutí, otáčení, přidávání textů, až po ty nejkrásnější možné efekty. Na závěr své výtvory snadno sdílejte na nejznámější sociální sítě, jako je Instagram, Facebook nebo Twitter.

[appbox appstore id1044509958 oldprice=“49Kč“]

Interactive courses for Xcode5

Naučte se Xcode5 jednodušeji, než kdy předtím! Tento způsob je mnohem efektivnější a zábavnější než jen sledování videí nebo čtení knih. Tady se totiž nejedná jen o spoustu teorie, je to především kompletní interaktivní tréninkový balíček, který vám pomůže se dostat na tu nejvyšší úroveň! Obsahuje 128 lekcí, které si můžete nastavit na své vlastní tempo tak, jak vám to jen vyhovuje.

[appbox appstore id841690379 oldprice=“129Kč“]

FoodyLife : The Food Diary App

Inspirací pro FoodyLife je, že dnes lidé věnují jen malou pozornost tomu, co jedí, především, jak často užívají nezdravé jídlo. Ačkoli existuje mnoho podobných aplikací na trhu, většina z nich je zaměřena hlavně na čísla. Kolik kalorií uživatel snědl a jak dlouho by měl cvičit, aby se jich zbavil. Aplikace FoodyLife ale pomáhá uživatelům sledovat jejich denní stravu tím, že jim umožňuje tvořit si vlastní diář. Sami si poté mohou vizuálně prohlédnout své stravovací návyky a zlepšit své vědomí.

[appbox appstore id1350599517 oldprice=“25Kč“]

TD Saga-Tower Defense Games

Připravte se na bitvu! Armáda Temných pánů se chystá napadnout křišťálovou svatyni. Na vaše příkazy čekají strážci s jedinečnými dovednostmi. Najměte si své ochránce a braňte krystal! Hra obsahuje více než 180 náročných úrovní, přes 50 typů monster a spoustu dalšího! Nabízí vzrušující bojový systém a exotické typy dovedností!

[appbox appstore id1439174122 oldprice=“79Kč“]

iPhone XS vs iPhone XR FB

Dnes nejčtenější

.