Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

Quick Word Ultimate

Quick Word Ultimate je krásný, snadno použitelný a výkonný textový editor, který byl navržen tak, aby jeho použití bylo pohodlné a zároveň efektivní. Soubor můžete poté exportovat hned v několika formátech, jako je .pdf, .docx, .xml, .rtf a další. Se ztrátou dat si nemusíte dělat žádné starosti, proti tomu je tu funkce automatického ukládání, která se o vaše data postará.

[appbox appstore id694553329 oldprice=“249Kč“]

Jade Empire™: Special Edition

Oceňovaná akční RPG od tvůrců Dragon Age nebo Mass Effect. Jedinečná kombinace rychlého bojového umění s úchvatným příběhem, postaveným na hlavním hrdinovi v mýtické zemi. To je Jade Empire, hra, kterou si zaručeně oblíbíte! Každé rozhodnutí buduje vaši pověst, mění průběh interakce s ostatními postavami a následovníky. Vezměte si roli mistra bojových umění a najměte si své následovníky.

[appbox appstore id1099295860 oldprice=“249Kč“]

Earth 3D – Animal Atlas

Objevte svět divočiny! Při otáčení zeměkoule objevíte obrovskou rozmanitost zvířat, ptáků a mořského života v jejich přirozených oblastech. Budete se pohybovat mezi úžasnými květinami, korálovými útesy. Narazíte na tvory, které jste dodnes ani neznali. Nachází se zde více než 200 zvířat a 400 rostlin.

[appbox appstore id1281978403 oldprice=“79Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Niffelheim

Airline Tycoon Deluxe

[appbox steam simple 331920 oldprice=7,99€]

Dandara

[appbox steam simple 612390 oldprice=14,99€]

Royal Roads

[appbox steam simple 940780 oldprice=12,49€]

imac fb

Dnes nejčtenější

.