Zavřít reklamu

Sháníte kvalitní reproduktory či sluchátka? Výborně. Pak by přesně vás mohla zaujmout akce, která běží od 13. května do 19. května na webu Smarty. Jedná se o 20% slevu na vybrané audio produkty od Sony, které tak lze díky tomu získat za naprosto bombastické ceny. Stačí, abyste do pole pro slevový kód zadali “sony20” a sleva se automaticky odečte. 

Přestože je slev celá řada, pokusíme se pár highlightů vypíchnout. Velmi zajímavě se jeví například bezdrátový reproduktor Sony SRS-XB41 s funkcí Party Booster a výdrží 12 hodin, který zaujme jak svým designem, tak i cenou. Ta totiž nyní padla ze 4 999 korun na 3 999 korun. Na své si však přijdete i v případě, že hudbu raději posloucháte ze sluchátek. Slevy se totiž dočkal například velmi oblíbený model WH-L600, jehož cena je standardně 6 499 korun. Vy jej však můžete nyní na Smarty získat jen za 5 199 korun. Pro milovníky špuntových sluchátek je tu pak přichystaný model WI-C600N za 2 799 korun namísto 3 499 korun, který je též ve světě vychvalován za skvělý zvuk a povedený design, který je pro Sony typický. Sportovně založené milovníky hudby by zase mohl oslovit model WI-SP500 za 1 239 korun namísto 1 549 korun, který kromě kvalitního zvuku těží i z krásných barevných variant, díky kterým můžete vždy vyběhnout na svou oblíbenou trasu dokonale sladěni. 

image001

Jak už jsem však psal výše, slevy se dotkly daleko většího počtu produktů od Sony. Pokud tedy sháníte reproduktory či sluchátka od ověřeného prodejce, Smarty určitě navštivte. Nákup tam se totiž v těchto dnech skutečně vyplatí. Při nákupu nezapomínejte na zadání slevového kódu “sony20”. 

image001

Dnes nejčtenější

.