Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

Denied

Chytrá aplikace, která sleduje, jakou hudbu rádi posloucháte na Apple Music nebo na Spotify, a poté automaticky přeskakuje ty, které nemáte rádi. Na výběr máte 40 nejlepších playlistů, včetně těch vánočních nebo výběrů Spofity či Apple Music. Pokud však zatoužíte po vytvoření vašeho vlastního seznamu, je to naprosto jednoduché. Navíc ho můžete snadno sdílet se svými přáteli!

[appbox appstore id909257784 oldprice=“229Kč“]

The Sims™ 2: Castaway Stories

Fanoušci série The Sims zbystřete! Legendární druhá řada je ve slevě! Kromě základních funkcí, které nabízí klasická „dvojka“, nabízí Castaway Stories několik vylepšení, zejména podporu 4K Retina displeje, výrazně zlepšený výkon díky novému renderu a podporu gest pro zoom a otáčení.

[appbox appstore id1048232504 oldprice=“299Kč“]

SnapMotion

SnapMotion je jeden z nejinovativnějších nástrojů pro extrahování obrázků z videí. Aplikace umožňuje získat snímky s vysokou přesností a bez ztráty kvality, což už začíná být unikát. K dispozici jsou dva režimy, kdy ten manuální umožňuje extrahovat snímky přesně ve zvoleném čase, a režim dávkového zpracování rovnou tisíce současně.

[appbox appstore id1024350410 oldprice=“199Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Curious Expedition

Graveyard Keeper

[appbox steam simple 599140 oldprice=16,79€]

Lichtspeer

[appbox steam simple 434740 oldprice=0,99€]

Beholder

[appbox steam simple 475550 oldprice=9,99€]

touch bar macbook

Dnes nejčtenější

.