Zavřít reklamu

Ruku v ruce s rostoucí důležitostí služeb Applu roste i tým lidí, který jim má v následujících letech udávat směr. Ten se snaží kalifornský gigant tvořit z naprostých špiček v tomto oboru, což jinými slovy znamená, že se je snaží přebírat konkurenčním společnostem. A právě jeden velmi zajímavý úlovek od konkurence si připisuje i nyní. 

Takto na Apple Music nastavíte vysokou kvalitu streamování: 

K týmu pracujícím na Apple Music se na konci dubna připojila Lindsay Rothschildová. Ta v něm má nyní zastávat funkci vedoucí kreativity pro Severní Ameriku, což zjednodušeně znamená udržovat dobré pracovní vztahy s umělci, skladateli a vydavateli, se kterými Apple na své streamovací službě spolupracuje a v ideálním případě s nimi i vymýšlet projekty, které by mohly být na této platformě zrealizovány. 

Povinnosti, které bude Lindsay v Applu mít, pro ní nebudou rozhodně ničím novým. Podobnou funkci totiž zastávala donedávna i v Googlu, kde vedla skladatelskou a vydavatelskou činnost především pro YouTube. Proč však dala Googlu vale je v tuto chvíli ve hvězdách, jelikož v něm měla velmi dobré výsledky. Některé zdroje jí popisují například jako člověka, který byl schopen mluvit a rozumět jazykem umělců, což jí právě k nim otevíralo mnohdy zamčené dveře. 

Nová posila v týmu Applu je dalším nezvratným důkazem toho, že se současnou úrovní svých služeb se tato společnost v žádném případě nespokojí a hodlá jí pozvednout co nejvíce to půjde. Vzhledem k povaze produktu se však bude zřejmě jednat spíše o maraton, než-li sprint. Snad budou tedy všechny novinky, které pro nás Apple do budoucna přichystá, stát alespoň za to. 

apple music

Dnes nejčtenější

.