Zavřít reklamu

Máte rádi amerického rappera Wiz Khalifu? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Na Appme Music se totiž již příští týden objeví dokumentární série s názvem Wiz Khalifa: Behind the Cam, která nám poodhalí zákoutí jeho osobního života. Rapper, jehož vlastní jméno je Cameron Jibril Thomaz, se tak zařadí po bok dalších umělců, o kterých na Apple Music již dokumenty vyšly.

Koncept nového HomePodu:

Série Behind the Cam nabídne hned pět dílů a soustředit se bude především na rapperovo soukromí a jeho osobní život. Samotná videa dokonce nabídnou snímky z jeho více než desetileté kariéry a nalezneme v nich taktéž rozhovory s rodinou či Wizovými nejbližšími přáteli. Magazín Variety dokonce nabídl trailer k této celé sérii, v kterém můžeme vidět záběry od mladistvého věku až po současnost. V období jeho dospívání můžeme vidět Wize vystupovat před partou přátel, přičemž po střihu zpívá stejnou píseň, avšak nyní před neuvěřitelně velkým publikem. Nadále se ve videu nachází Wizova matka, která se rozpovídá o jeho obětavosti.

Za celou sérií stojí řada kvalitních umělců a studií, mezi nimiž bychom mohli najít SMAC Entertainment, Taylor Dang, Dirty Robber a Atlantic Records. Již v minulosti se na Apple Music objevilo hned několik takovýchto dokumentů, o které se postarali například Ed Sheeran, Flume, Clive Davis, Sam Smith, a nebo zpěvačka Pink. První díl bude světu představen 17. dubna a podle autorů se máme na co těšit. Jste fanoušky Wize Khalify? Chystáte se na dokumentární sérii podívat?

wiz-khalifa-fb

Dnes nejčtenější

.