Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

Health Check – Symptom Checker

Sledování vašeho zdraví je velmi důležité, ale není to vždy snadný úkol. Health Check přichází s intuitivním rozhraním a prokročilým algoritmem pro generování lékařských diagnóz. Jediné, co musíte udělat, je vložit své příznaky spolu s jejich intenzitou. O zbytek se postará samotná aplikace.

[appbox appstore id1315666446 oldprice=“129Kč“]

4Video MP3 Converter

Skvělý audio převodník, který vám snadno převede data z formátu MP4 nebo MOV do MP3. Na výběr je hned několik typů. Kromě již zmíněných také AVI, MKV, MPEG, AAC nebo AIFF. Převádí zvukovou stopu ve velmi vysoké kvalitě díky podpoře formátů, které obvykle nejsou dostupné.

[appbox appstore id689948958 oldprice=“449Kč“]

ImageViewer: Video Player and Photo Image Viewer

Výkonný prohlížeč fotografií a přehrávač videí v jednom! To je ImageViewer, který dovede daný soubor přehrát v archivu bez rozbalení, což mnohdy urychlí práci. Podporuje více než 20 různých formátů archivů, od RAR, ISO, Zip až po Gzip, MASI nebo Arj. Obrazových a zvukových formátů je tu nesčetné množství a při jmenování všech bychom tu byli do zítřka. Neváhejte, a vyzkoušejte nyní!

[appbox appstore id771344738 oldprice=“129Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Immersion

Lowglow

[appbox steam simple 405950 oldprice=7,99€]

NEKOKORO

[appbox steam simple 857470 oldprice=3,99€]

Finders

[appbox steam simple 352140 oldprice=5,99€]

macbook-pro-usb-4-fb

Dnes nejčtenější

.