Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

Photo Art Filters: DeepStyle

DeepStyle je skvělý revoluční editor fotografií, který kombinuje neuronové sítě a AI, aby vaše digitální umění bylo užasnější než kdy předtím! Pomůže transformovat vaše snímky do působivých uměleckých děl s využitím různých filtrů a stylů, včetně „Picasso“, „anime“, „komiks“ nebo „kreslený film“. Styly si ale můžete také vytvářet sami.

[appbox appstore id1260470447 oldprice=“449Kč“]

Secret Folder

Nejjednodušší způsob ochrany souborů nebo složek. Tak by se dal nazvat program Secret Folder, v němž budete moci vytvořit precizní a přehledné seznamy, které lze snadno zobrazit jedním kliknutím. Pokud máte ve složkách citlivé soubory, o které nechcete přijít, lze nastavit chránění heslem.

[appbox appstore id507968596 oldprice=“679Kč“]

Records

Records je výkonná osobní databáze a organizátor aplikací pro váš Mac v jednom! Je to perfektní společník pro vše, co chcete mít správně urovnané, ať už jde o oblíbené filmy nebo faktury. Navíc nabízí skvělé uživatelské prostředí s perfektním odladěním.

[appbox appstore id946833065 oldprice=“449Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Super Win the Game

Blitzkrieg 3

[appbox steam simple 235380 oldprice=9,99€]

Syberia 3

[appbox steam simple 464340 oldprice=29,99€]

SWEATER? OK!

[appbox steam simple 539700 oldprice=3,29€]

MacBook Air

Dnes nejčtenější

.