Zavřít reklamu

V březnu jsme se při příležitosti první letošní keynote dočkali oficiálního představení jablečné streamovací platformy, která nese název Apple TV+. Ačkoliv nám kalifornský gigant neposkytl zrovna moc informací, alespoň jsme se dozvěděli, že spojil síly se známou americkou herečkou a moderátorkou Oprah Winfrey. Tu před pár dny vyzpovídal magazín The Hollywood Reporter, kterému Oprah sdělila podrobnosti týkající se jejího partnerství s Applem.

Podle hereččiných slov bylo hlavním důvodem k přechodu z The Oprah Winfrey Network (její platforma pro vlastní obsah) především samotné publikum, respektive jeho počet. Očekává se totiž, že ten bude díky obří uživatelské základně skutečně obří. Oprah již delší dobu plánuje hned celou dokumentární sérii, která se bude zaobírat mentálním zdravím, a  TV+ je údajně tím nejlepším místem, jelikož své dílo dostane k velkému množství diváků.

V rozhovoru se Oprah taktéž rozpovídala o svém odchodu z 60 Minutes, za kterým stál velice jednoduchý důvod – chtěla se plně věnovat spolupráci s Applem. Svůj odchod prodiskutovala s výkonným producentem Jeffem Fagerem, avšak v budoucnu se těší na další případnou spolupráci s některým z jejího bývalého týmu. V závěru je taktéž nadšená, že již nebude nucena denně přemýšlet o tom, s kým sama udělá nadcházející rozhovor. Přestože v hlavě ji leží hned několik jmen, pod  TV+ již tyto problémy nebude muset natolik řešit. V budoucnu bychom se však mohli těšit na vyzpovídání profesorky Christine Blasey Ford a prezidentského kandidáta Peta Buttigiega.

Služba  TV+ se spustí v závěr u letošního roku a mimo Oprah nám Apple nabídne hned několik zvučných jmen a pořádnou nálož vlastního obsahu. Rozhodně se máme na co těšit.

Apple TV+

Dnes nejčtenější

.