Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

Image Cleaner – Fix Duplicates

Image Cleaner je kompletní řešení pro nalezení a odstranění všech duplicitních obrazových souborů. Pokud totiž vášnivě fotíte, a sem tam se na váš pevný disk dostane nějaká fotografie vícekrát, tato aplikace si s nimi hravě poradí. Pomůže vám tedy udržet více místa ve vašem zařízení a tím získat prostor pro spoustu dalších snímků. Práce s programem je velice jednoduchá a poradí si s ním naprosto každý.

[appbox appstore id1250374580 oldprice=“129Kč“]

PDF Extract Image Star

PDF Extract Image Star je šikovný a intuitivní nástroj pro váš operační systém Mac OS, který byl vytvořený tak, aby vám pomohl extrahovat obrázky z libovolného souboru PDF na pevném disku vašeho zařízení, a to zcela bez námahy. Umožní vám navíc vybrat, které stránky mají být extrahovány, stejně jako formát vybraného obrázku.

[appbox appstore id650235778 oldprice=“25Kč“]

Tile Photos FX: Split and Print

Rozřízněte své obrázky pomocí Tile Photos FX na obdélníkové, trojúhelníkové, diamantové nebo cihlové tvary. Rozdělte obrovské fotografie nebo plakáty, abyste je mohli vytisknout i na domácí tiskárně. Sami si zvolte počet řezů, dostat se můžete až na hranici 410. Řezy si poté můžete uložit v číselném pořadí.

[appbox appstore id555301145 oldprice=“129Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Armello

911 Operator

[appbox steam simple 503560 oldprice=14,99€]

OneShot

[appbox steam simple 420530 oldprice=9,99€]

Hyper Sentinel

[appbox steam simple 640880 oldprice=12,49€]

macbook fb (2)

Dnes nejčtenější

.