Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

Templates for Keynote – DesiGN

Templates for Keynote přináší spoustu šablon pro vaše prezentace! Pomohou vám s infografií a vizualizací vašich dat, a to díky více než 500 vysoce kvalitních návrhů. Naleznete v nich témata, jako je portfolio, obchod, cestování nebo volný čas.

[appbox appstore id935290998 oldprice=“749Kč“]

Photo Eraser

Snadno použitelný nástroj pro editaci obrázků a především k odstranění nežádoucích objektů z vašich snímků. Ať už nezvané osoby nebo nevhodné budovy. Aplikace nabízí intuitivní rozhraní, se kterým si poradí každý uživatel. Pomocí Photo Eraser budou vaše fotografie vypadat mnohem lépe, a to během pár chvil.

[appbox appstore id604756608 oldprice=“129Kč“]

Desktop Lens

Pokud vám už vaše oči neslouží jak mají, Desktop Lens vám zaručeně usnadní práci. Je to velice jednoduchá, ale dokonale sloužící aplikace, jehož potřebu si najde mnoho uživatelů. Vyzkoušejte ji nyní!

[appbox appstore id1158642554 oldprice=“49Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Shooting Stars!

Transport Fever

[appbox steam simple 446800 oldprice=31,99€]

A Hat in Time

[appbox steam simple 253230 oldprice=27,99€]

Natural Selection 2

[appbox steam simple 4920 oldprice=9,99€]

MacBook Retina Space Gray FB

Dnes nejčtenější

.