Zavřít reklamu

Pokud jste milovníky Animoji, které jsou dostupné na iPhonech a iPadech s podporou Face ID, máme pro vás příjemnou zprávu. S příchodem iOS 13 totiž Apple jejich řady rozšíří a to hned o čtyři nové tváře. 

Nové Animoji z iOS 12.2:

S informací přišel jako první vývojář Steven Troughton-Smith, kterého si můžete pamatovat například díky odhalení některých tajemství ohledně iPadů Pro ještě před jejich vydáním. Příchod nových Animoji pak zřejmě Stevenovi potvrdily jeho zdroje působící přímo v Applu. Jednat by se mělo konkrétně o chobotnici, krávu, myš a klasickou emoji tvář. 

Zřejmě nezajímavější by Animoji myši. Jednat by se totiž nemuselo jen o klasickou myš, ale o Mickey Mouse či Minnie a to díky spolupráci Applu s Disney. Tyto dvě myšky totiž můžete vidět i na cifernících u Apple Watch, takže by jejich použití dávalo smysl i zde. Pokud by se kalifornský gigant k této spolupráci odhodlal, v budoucnu bychom se mohli dočkat i postaviček z Toy Story, které se na cifernících Apple Watch také objevují. Ty však samozřejmě pochází z dílny Pixaru. 

Kromě nových Animoji a emoji, kteří dorazí do iOS 13 až s některou z podzimních aktualizací, má nový systém přinést například i dlouho očekávaný Dark Mode či spoustu vylepšení pro iPady. Dočkat bychom se dále měly přepracované aplikace Mail, Připomínek a snad i sloučení aplikací Najít iPhone a Najít přátele do jedné. Zajímavých vylepšení se dočká ale i macOS či watchOS. O všech novinkách budeme mít jasno již po úvodní Keynote WWDC, která se bude konat 3. června. 

New-Animoji-12.2-beta-owl
Nové Animoji v iOS 12.2

Dnes nejčtenější

.