Zavřít reklamu

Mnohými milované Velikonoce jsou konečně tady. Pravda, letos jsme si na ně počkali s porovnání s předešlými roky podstatně déle, nyní však již nestojí jejich oslavám nic v cestě. A jelikož žijeme v moderní době, co si tak poslední velikonoční přípravy neokořenit dávnou “tech koření” v podobě iOS aplikací, které se právě na Velikonoce mohou hodit?

Je libo velikonoční nádivka či beránek?

Jestli něco na Velikonocích skutečně miluji, je to velikonoční nádivka. Upéct dobrou je však stejně jako v případě beránka vcelku kumšt – tím spíš, když s ní žádné zkušenosti nemáte. Právě zkušenosti lze však poměrně snadno nahradit iOS aplikací. Celkem fajn je například Coop Dobré recepty, ve které naleznete jak oba tyto pokrmy s velmi jednoduchým postupem. Aplikace je navíc zdarma, což je příjemným benefitem. Pokud pak vlastníte zařízení s iOS 10 a starším, sáhnout můžete po aplikaci Apetit Sezonní recepty, která toho ukrývá ještě mnohem více velikonočního, avšak není bohužel kompatibilní s novými iOS. 

[appbox appstore id603916279]

Pomlázka musí být

Co by to bylo za Velikonoce bez pořádné pomlázky, kterou můžete legálně ztrestat svou drahou polovičku za její celoroční prohřešky, ale zaobalit to tak, že je toto „násilí“ vlastně pro ní prospěšné. Bohužel, aplikaci na pletení pomlázky byste v App Storu hledali marně. Opřít se však dá například o videa na YouTube. Jeden z nejpovedenějších tutoriálů můžete omrknout pod tímto odstavcem.

Vyzkoušejte si malovat vajíčka nanečisto

Chtěli byste letos přichystat skutečně fenomenální vajíčka, ale svůj nápad byste raději dříve otestovali někde “nanečisto”? I k tomu lze využít aplikaci – konkrétně Easter Egg Painter. Ta umožňuje virtuální vajíčka ozdobit spoustou různých vzorů v mnoha barvách, tvarech a velikostech, díky čemuž načerpáte nejen inspiraci, ale zároveň si třeba i uvědomíte, že vámi zamýšlená varianta vlastně ve výsledku nestojí za nic.

[appbox appstore id1092840797 ]

Dokonalé velikonoční fotky snadno a rychle

Poslední poměrně zajímavou a vcelku užitečnou aplikací je Easter Photo Frames Editor, díky který můžete vyfotit poměrně vtipné fotky v různých velikonočních rámečcích. Jelikož je zdarma, jsou v ní reklamy a tudíž není její využívání tak plynulé, jak by zřejmě většina z nás chtěla. Pokud máte však trpělivost, s touto aplikací si můžete užít kopec zábavy. 

[appbox appstore id1226169522]

iPhone Easter FB

Dnes nejčtenější

.