Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

BBEdit

Přední profesionální textový, kódový a značkovací editor pro váš Mac. I tak by se dal popsat program BBEdit, jehož společnost si určitě oblíbíte! Poskytuje množství vysoce výkonných funkcí pro úpravy, vyhledávání a manipulaci s textem, kódem a HTML/XML. Inteligentní rozhraní poskytuje snadný přístup k použití a neztratí se tu ani žádný nováček.

[appbox appstore id404009241 oldprice=“1249Kč“]

SimCity™: Complete Edition

Fanoušci SimCity třeste se! Kompletní edice pro Mac App store pro „single player“ verzi je ve slevě! Zažijte nejnovější verzi této hry – největšího městského simulátoru všech dob. Edice je rozšířená o několik vymožeností, jako jsou zábavné parky, sady vzducholodí nebo francouzská, britská a německá města.

[appbox appstore id955981476 oldprice=“499Kč“]

4Video MP3 Converter

Skvělý audio konvertor pro váš Mac! Pomůže vám převést MP4 nebo MOV do MP3 během několika kliknutí! Krom již zmíněných formátů si poradí také s MKV, AVI nebo AAC. Je navržen speciálně pro převod videa na audio, v čemž dominuje. Podporovány jsou i mediální soubory stažené z YouTube, SoundCloud nebo Spotify. Tak neváhejte, a stahujte!

[appbox appstore id689948958 oldprice=“379Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Gomo

Starman

[appbox steam simple 804350 oldprice=4,99€]

Roman The Worm

[appbox steam simple 886950 oldprice=1,59€]

Neon Drive

[appbox steam simple 433910 oldprice=9,99€]

macbook-air-2018-fb

Dnes nejčtenější

.