Zavřít reklamu

V poslední době se čím dál častěji dozvídáme o povedených hrách, které se dostávají na náš oblíbený jablečný operační systém. Před pár dny jsme vás informovali o příchodu skvělých závodů Dirt 4 a dnešní titul je pro mnoho hráčů ještě zajímavější. Jde totiž o Call of Duty: Black Ops III, tedy jeden z nejoblíbenějších dílů této série.

Call of Duty se poprvé objevilo v roce 2013 a včetně loňského Black Ops 4 má na svém kontě už 15 regulérních titulů, pokud nepočítáme různé spin offy a menší záležitosti například na mobilní zařízení. Lze tak směle tvrdit, že jde o jednu z nejoblíbenějších her moderní doby, vždyť v každoročních žebříčcích se umisťuje COD mezi těmi nejvýdělečnějšími.

Nyní si na našich zařízeních s macOS budeme moci zahrát jeden z nejoblíbenějších dílů celé série – Call of Duty: Black Ops III. K zakoupení na Stemu jsou k dispozici tři verze této hry. První je Multiplayer Starter Pack, tedy balíček obsahující pouze multiplayerovou část hry. Někteří hráči ani jinou část nevyhledávají, takže pro ně půjde za 15€ o jasnou volbu.

Další možností je takzvaný Zombies Chronicles Edition. Ten obsahuje základní hru, multiplayer a navíc rozšíření o zombie mód s osmi klasickými mapami, které známe z předchozích her. Ty jsou nyní předělány do hezčího kabátku. Tento mód má standardně cenovku 60€, ale nyní jej zakoupíte s 50% slevou za 30€. Akce trvá do 8. dubna. Poslední verzí je Zombies Deluxe, která kromě všeho výše zmíněného nabízí ještě Season Pass se spoustou bonusového obsahu navíc. Tato nejobsáhlejší varianta je nyní k dostání za 50€, po 8. dubnu za 100€.

Pokud vám na Macu chyběla pořádná a kvalitní first person střílečka, Black Ops III by mohla být tou správnou volbou. Sice vyšla už v roce 2015, ale stále se jedná mezi hráči o jeden z nejoblíbenějších dílů, který stále hrají i přesto, že mají k dispozici novější Infinity Warfare, WWII či Black Ops 4. Samozřejmě je potřeba pamatovat na minimální hardwarové nároky, podle kterých potřebujete alespoň čtyřjádrový procesor i5 2.3 GHz, 8 GB paměti RAM a grafickou kartu Radeon M295X 2 GB. Navíc pro mnoho hráčů může být problémem také požadavek na 150 GB volného místa na disku.

cod black ops 3 fb

Dnes nejčtenější

.