Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Geography Duel

Co dělá hru Geography Duel tak senzační? Prostě a jednoduše to, že se do ní může zapojit každý, od dětí až po dospělé! Můžete ji v nastavení upravit tak, aby byla spravedlivá a vyvážená. Pokud jste tedy například dospělou osobou hrající proti dítěti, duel může být ve finále dosti vyrovnaný. Můžete hrát hru jednoho hráče nebo pomocí rozdělené obrazovky soupeřit se svými kamarády.

[appbox appstore id498875442 oldprice=“79Kč“]

Remote KeyPad for Mac

Hodila by se vám přídavná numerická klávesnice k vašemu Macu? Pomocí aplikace Remote KeyPad for Mac toho můžete snadno dosáhnout s vaším iOS zařízením. Stačí na váš Mac stáhnout doprovodnou aplikaci z webu vývojaře, spustit ji a poté se obě vaše zařízení automaticky synchronizují. Klávesnice obsahuje vyhrazená čísla, šipky a akční klávesy, které vám umožní pracovat efektivněji. Můžete ji ale také upravovat a vytvářet vlastní klávesy, které potřebujete k vašemu pracovnímu postupu.

[appbox appstore id1135300319 oldprice=“129Kč“]

Divi.

Jednoduchá aplikace na výuku násobilky, neboli Divi., pomůže vašim dětem se základními matematickými znalostmi herní metodou, což zaujme každého! Ve hře jde o to, že dostáváte náhodné číslo a pomocí několika možností musíte dospět ke správnému výsledku. Pustťe se tedy do výuky!

[appbox appstore id1199630925 oldprice=“25Kč“]

Change – Currency Converter

Dobře navržený převodník Change vám usnadní vaše výpočty mezi kurzy cizích měn. Jediné, co musíte udělat, je vybrat danou měnu a posunutím doprava nebo doleva porovnat s ostatními. Change je ideální pro cestující, online nakupující a neprofesionální „tradery“, kteří hledají snadný způsob jak pochopit, kolik peněž mají převést.

[appbox appstore id721122369 oldprice=“25Kč“]

Tahrir App – Text on Image.

Tahrir je dokonalý nástroj pro psaní na vaše obrázky. Můžete použít vestavěná písma, pozadí a barvy, nebo si můžete udělat vlastní. K dispozici máte přes 100 písem, nástroje pro otočení, zarovnání a přidání stínů.

[appbox appstore id1008067212 oldprice=“79Kč“]

Everybody’s RPG

Zažijte „old school vibes“ v nekonečném RPG stylu. Nekončící hra s jedinečnými kombinacemi hrdinů. Bojujte proti hráčům z celého světa a napříč serverem, abyste se dostali na žebříčky odměn! Vytvořte si svou „guildu“ a podílejte se na hromadných bitvách. Hrajte Everybody’s RPG!

[appbox appstore id1353701442 oldprice=“25Kč“]

MovieSpirit – Movie Maker Pro

Chcete si vytvořit svůj vlastní film? Chcete být režisérem, producentem nebo hlavní hvězdou? V programu MovieSpirit můžete tyto role obsadit! Prostřednictvím tohoto editoru můžete kombinovat všechny prvky médií, jako je video, fotografie, hudba, text a hlas, s vašimi kreativními nápady. Navíc k nim můžete přidat různé efekty.

[appbox appstore id1020541183 oldprice=“299Kč“]

iphone zprávy

Dnes nejčtenější

.